Προς το περιεχόμενο

πεταλακι OD για blues


Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια χαρα θα εισαι,εξαλλου ειναι λιγο αστειο να εχεις ενισχυτη των 400 ευρω και πεταλακι των....200 ;D (btw ο ενισχυτης σου ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κιθαριστα τωρα δεν εχω καποιον στο μυαλο μου απλως για να βρωμισει ο ενισχυτης μου πρεπει να τσιτωσεις το volume και το boost και να ανοιξεις το master volume

 

Όχι απαραίτητα... στον συγκεκριμένο ενισχυτή υπάρχει λειτουργία που κάνει bypass το master volume, ή που το ενεργοποιεί σε συνεργασία με το Input Volume για τη δημιουργία του επιθυμητού od/dist. Mάλιστα, όχι μόνο υπάρχει footswitchable solo boost αλλά και ειδικά μελετημένο κύκλωμα που ρυθμίζει τα επιμέρους gain των προενισχυτριών και τις καμπύλες των eq για το πιο μουσικό αποτέλεσμα σε συνάρτηση με τις θέσεις των διακοπτών του volume.

 

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, σε βλέπω κάτι παραπάνω από καλά εξοπλισμένο για να τα βγάλεις πέρα με τις ανάγκες που περιγράφεις... αν όμως απλά θες να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον υπέροχο κόσμο των dirtboxes, κανένα προβλημα... θα πρέπει πάντως να θυμάσαι ότι μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά εθιστικό!   ;D ;)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δυο πραγματακια και απο εμενα, μιας και ειχα τον συγκεκριμενο ενισχυτη και τον ειχα συνδιασει για λιγο καιρο με το μπαντ μανκι, εχω να πω πως ο συνδιασμος ειναι πραγματι καλος.

μαλιστα καλυτερος απο την εναλλακτικη του φιλου bloody_sunday, για το μπαιπας στο μαστερ βολιουμ, που οταν το εκανα, μου εβγαζε ενα περιεργο και ελαφρη φυσημα!

(βεβαια, μπορει να συνεβαινε μονο σε μενα, δεν ξερω!)

απο την αλλη, αν ο φιλος cosmic θελησει να κανει χρηση του μπουστ του ενισχυτη, και παλι πρεπει να αγορασει το πεταλακι της καστομ, γιατι δεν ηταν μεσα στην συσκευασια απο οτι θυμαμαι!

 

οποτε αφου θα χρειαστει να αγορασει κατι ετσι και αλλιως, ας παρει το μπαντ μανκι να του μεινει κιολας!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το bad monkey ειναι ενα πολυ τιμιο tubescreamer με ζεστο κ γλυκο ηχο κ με ξεχωριστο eq για bass k treble κ μαλιστα ενεργο ( οχι tone control δηλαδη απλο). Best value for money αδιαμφισβητητα!!!

Lets ...Rock!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο ενισχυτης δυστυχως δεν ερχεται μαζι με footswitch και για αυτο προτιμω να παρω ενα πεταλακι(bad monkey)και οπως ειπε ο φιλος bloody_sunday ειναι οντως εθιστικο και σιγα σιγα αντι για πεταλιερα να παρω 4-5 πεταλακια για τα οποια θα μιλησουμε στο μελλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου