Προς το περιεχόμενο

Μικρός (σε Watt και διαστάσεις) και καλός λαμπάτος?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αmru, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να χρησιμοποιείς πιο κόσμιες εκφράσεις, και αν έχεις κάποιες αντιρρήσεις να τις στηρίζεις με επιχειρήματα. Επίσης, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ότι "ο Tiny Terror είναι ο μοναδικός σοβαρός ενισχυτής που έχει αναφερθεί σε αυτό το φόρουμ".

τόνισα ότι ότι λέω είναι προσωπικές μου άποψης. θεωρώ επίσης ότι είμαι κόσμιος. άμα εσύ θεωρείς αλλιώς, κανε ότι νομίζεις ότι θες να κανεις απλό.

επίσης βλέπω ότι στέκεσαι και εσύ και κάποιοι ali στο λάθος που έκανα να χρησιμοποιήσω τι λέξη φόρουμ αντί για topic. LOL.λυπάμαι δεν υπάρχουνε καλή ενισχυτές λοιπόν σε αυτά τα λεφτά.βεβαια θα μου πεις η λέξη καλο είναι σχετική. άσε που 480euros για κεφάλι είναι τρομακτικά λίγα λεφτά. τι να πούνε  δηλαδή τα κεφαλια που έχουνε 3500euros.ούτε καν πλησιάζει στην εννιά του καλού ενισχυτή ένας ενισχυτή που έχει 100-300 euros. έλεος  δηλαδή. άμα λέμε καλους αυτούς τους ενισχυτές τότε είναι κρίμα για όλους τους υπολοιπους.όσο για τα επιχειρήματα που προανέφερες δεν κατάλαβα τι θες να πεις. μήπως θες specs? τι θέλεις ακριβώς? το όνομα orange (για οποιον χέρι τι σημαίνει) τα specs και τα 480 euro τα λένε όλα. παρα πολύ μεγάλος ήχος, φοβερή ποιότητα ΠΑΡΑ πολύ φτηνός. επίσης άμα μου πεις ότι τα 480 euro για μικρό σε watt καλο λαμπάτο, συγγνώμη εγώ θα βάλω τα γέλια. εσείς μπορείτε να κάνετε όπως θέλετε. στο κάτω κάτω, ο καθένας έχει τον ήχο που αντιλαμβάνεται και που πληρώνει (δεν ειρωνεύομαι εδώ). όλη μπορούμε να κάνουμε λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

για οποιον ποδι τι σημαινει???

;D ;D ;D

 

φιλε μου, δεν σου πε κανεις πως ο οραντζ δεν ειναι καλος ενισχυτης.

και φυσικα δεν ειπε κανεις πως με 300ευρω μπορεις να παρεις τον πιο γαματο λαμπατο που παιζει.

 

παρ ολα αυτα, ο φιλος, ζητησε συγκεκριμενα πραγματα και εθεσε απο την αρχη το μπατζετ του.

εσυ μπορεις να συνεχισεις να του προτεινεις τον οραντζ.απλα δεν νομιζω να τον παρει!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον roland τον έχεις ακούσει??

Αν όχι τότε γιαυτό τα λες αυτά... βάλε και άκου το black panel κανάλι του δίπλα στον champion.. θα πάθεις ταράκουλο!! ;)

 

η αλήθεια είναι οτι δεν τον έχω ακούσει.. αλλά με όλα αυτα που λέτε γιαυτόν, θέλω οπωσδήποτε να τον ακούσω! αλήθεια.. απο ένταση πως τα πάει σε σχέση με τον 600?

 

Amru, νομίζω είσαι λιγάκι υπερβολικός οσον αφορά το πόσα χρηματα χρειάζεσαι για να πάρεις ένα "καλό" ενισχυτή. στα ακριβά κεφάλια που λες, πληρώνεις τα περισσότερα βαττ που κάνουν το κύκλωμα πολυ πιο πολύπλοκο και μεγαλύτερο, καθως και άλλα κομφορ οπως πολλά κανάλια, εκουαλαιζερ, λουπες, εξοδους για κουρδιστηρια και άλλα πολλά.. τα οποία ΔΕΝ τα θες σε ένα ενισχυτή σπιτιου, τουλάχιστον εγώ. επίσης, προσωπικά πιστευω πως η αγορά των μικρων λαμπάτων ειναι γενικά τσιμπημένη, και εταιρίες όπως η οραντζ ειναι απο τις πιο ακριβές στην κατηγορία.. επιπλέον ο ταινι τερρορ οπως και να το κανουμε βρε παιδι μου δεν ειναι αυτο που ζητάω, για πολλους λόγους, συμπεριλαμβανομενου και του οτι δε μαρέσει ηχητικα :) παρόλο που πιστευω οτι (στο ειδος του) ειναι καλος ενισχυτης

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η αλήθεια είναι οτι δεν τον έχω ακούσει.. αλλά με όλα αυτα που λέτε γιαυτόν, θέλω οπωσδήποτε να τον ακούσω! αλήθεια.. απο ένταση πως τα πάει σε σχέση με τον 600?

 

είναι πιο δυνατός απ ότι θυμάμαι.. έχει αρκετή ένταση(τόση που το καλοκαίρι τον είχαμε βγάλει πάνω απ το αμάξι και κάναμε τον γύρο του νέου Βουτζά και ξεσηκώσαμε την γειτονιά παίζοντας κλασικοροκιές! :o 8)).. και μιας που έχει κανάλια (και δεν είναι λαμπάτος..) τα καθαρά του μένουν καθαρά και σε ψηλές εντάσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα που εκκρεμούν... "Κόσμιος" Amru σημαίνει ότι δεν απευθύνεσαι σε συνφορουμίτες σου που δεν γνωρίζεις λέγοντας ότι οι γνώμες τους είναι "ανόητες" και "περιγελαστικές", είτε έχεις 26 μηνύματα όπως εσύ, είτε 15026. Επίσης, ο Ηρακλής είπε ότι είναι καλυμμένος από κύριο ενισχυτή και ότι θέλει ένα σύντροφο για τα ταξίδια του. Οι σκέψεις για κεφάλια με τρισήμισι χιλιάδες ευρώ είναι κάπως... εκτός κλίματος. Τέλος, όσο υποκειμενικός κι αν είναι ο χαρακτηρισμός "καλός", σαφώς και αναντίρρητα υπάρχουν θαυμάσιοι λαμπάτοι σε όλες τις κατηγορίες τιμής, οπότε ας αφήσουμε τις σνομπαρίες στην άκρη.

 

Πίσω στο θέμα μας. Θυμίζω το εξής...

 

είμαι ευτυχής κάτοχος ενός epiphone valve jr head + cab, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός ενισχυτής δωματίου, και μάλιστα με 12inch ηχείο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ;D

το θέμα είναι πως σε περιόδους διακοπών ο valve jr είναι αδύνατο να μεταφερθεί, γιατί είναι ογκώδης, βαρύς και 2 κομμάτια, οπότε σκεφτόμουν να πάρω ένα μικρούλι κομπο λαμπάτο για να μπορώ να το παίρνω μαζί μου.

κοιτώντας στο θωμά με κριτίριο την τιμή και τις διαστάσεις, ξεχώρισα αυτούς τους 3:

http://www.thomann.de/gr/fender_champion_600.htm

http://www.thomann.de/gr/gretsch_g5222_electromatic_compact.htm

http://www.thomann.de/gr/ibanez_valbee_gitarrencombo.htm

εσείς τί προτείνετε? καμία προσωπική άποψη πάνω στο δίλλημα fender champion VS ibanez valbee?

ίσως κάποια διαφορετική επιλογή?

βασικά κριτήρια ο όγκος, η τιμή και η καλή σ'αυτά τα πλαίσια ποιότητα!

 

Λοιπόν, για να επιστρέψουμε σε προτάσεις μικροσκοπικού και πάμφθηνου κόμπο (κάτι που ο Όραντζ δεν καλύπτει με τον Tiny Terror μιας και είναι κεφάλι, και το κόμπο είναι πολύ μεγαλύτερο από τον Epi που χαρακτηρίσθηκε "ογκώδης" και "βαρύς"), η δικιά μου είναι σίγουρα η εξής, o Vox AC4 TV...

 

000050370.jpg

 

http://www.voxamps.com/us/modernclassic/ac4tv/

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα συμφωνησω με τον Bloody....για τον VOX (φαινεται καλη φαση) αλλα προσωπικα πιστευω οτι ο blackheart little giant combo 5w  ειναι απλα αχτυπητος στην κατηγορια αυτη. ;) (και θα σου δωσει και πολυ κοντινο σε αυτον που εχεις συνηθισει ηχο)

 

Επισης να εχουμε και καποια επαφη με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ δεν βλαπτει ειδικα οταν ισχυριζομαστε οτι...ο μονος σοβαρος ενισχυτης ειναι ο...Tinny Terror.... ;D

 

τι παραπανω δηλ.εχει απο  τους αλλους?και αυτος ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ειναι (αρα την ιδια..ποιοτητα κατασκευης εχει με τους περισσοτερους κινεζικους ενισχυτες,μια χαρα δηλ.) μαλιστα μια και τον εχω κανει φυλλο και φτερο και τον εχω συγκρινει κατασκευαστικα με τον Blackheart μπορω να πω οτι ο Blackheart υπερτερει (καλυτερο chasis,μεγαλυτερα Transformers) 

 

τελος θα ηταν λιγο αστειο να προτεινουμε σαν....μεταφερομενο ενισχυτη εναν ενισχυτη μεγαλυτερο σε watt απο τον...μη μεταφερομενο ενισχυτη που ηδη εχει ο φιλος που ζητησε τη γνωμη μας... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως πήγαινε να τον ακούσεις τον Micro Cube RX ... ίσως η διαφορά -για τον λόγο που τον θες- να μην είναι τόσο σημαντική με ένα αμιγώς λαμπάτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μα ο ανθρωπος ζητησε combo...ο tiny terror ειναι out of question.

 

O Tiny terror εχει βγει σε κομπο....στο λεω εντιμα......γιατι τον εχω αυτη τη στιγμη μπροστα μου  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.dv247.com/invt/46761/

 

Για τσέκαρε τον.Νομίζω δεν τον ανέφεραν.και φθηνός και μικρός και λαμπάτος.απο ήχο ψάξε σε κανα youtube να δεις αν σου αρέσει.Γενικά λένε οτί είναι καλός στην κατηγορία του.

never compromise tone for features....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου