Προς το περιεχόμενο

Greek Black Metal-bands


Aethyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πείτε την γνώμη σας για την ελληνική black metal σκηνη και αν είναι οι πιο αντικείμενες λόγω καταγωγής χώρας.Όλοι ξέρουμε ότι οι εταιρείες δεν "πολουσυμπαθουν" την χωρα μας στο θέμα μουσικής.

Ave Sathanas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω ότι υπάρχει και καμιά σκηνή, κάτι πήγε να γίνει στις αρχές των 90ς, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι σημαντικό. Απλά υπάρχουν κάποια σκόρπια ονόματα που δεν συνιστούν σκηνή κατά την γνώμη μου.

 

Γράφε ελληνικά, δεν είναι ντροπή.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

......Oloi xeroume oti oi etaireies den polusabathoun tin xwra mas sto thema mousikis

Οι "εταιρειες" δεν συμπαθουν κανενα, παρα μονο την τσεπη τους.

Αν τους τα φερνεις, εισαι σουπερ.

Τα τελευταια χρονια μαλιστα δεν φτανει αυτο, βγαζουν κι απο τη μυγα ξυγκι.

Ανεξαρτητοποιηθειτε και αφηστε τις "εταιρειες" να ερθουν μονες τους στα ποδια σας.

Μονο ετσι μπορει να γινει αυτο που θελετε και παλι με προσοχη και δικηγορους στα συμβολαια κλπ.

Εννοειται "λογια" δεν ακουτε και δεν περνετε υποψιν σας ποτε.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ.ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΟΝ.ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΓΟΡΑ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ

Ave Sathanas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

που χωρος για BM ρε παιδια? οι εταιριες ειναι αρκετα απασχολημενες στην προωθηση της παπαριζου και του κιαμου, ο κοσμος δε ζηταει κατι διαφορετικο και αν υπηρξε μια γενια που ακουσε black αυτη παει τωρα, αγορασε οτι δισκους ηταν να αγορασει (δεν υπηρχε κ πειρατεια και τοτε εκτιμουσαμε κ το artwork) και τωρα τ ακουει ξανα κ ξανα κ θυμαται τι ωραια φαση ηταν (μαζι κ εγω). Εχετε δει πιτσιρικαδες να ακουνε μεταλ γενικοτερα? οχι νιου μεταλ! μεταλ! και αν εχετε δει, ποσοι ειναι συγκριτικα με τα 90's? ακομα λιγοτεροι ειναι αυτοι που ακουνε black. Τωρα πια με πολυ μικρο κοινο και με την πειρατεια στα φορτε της πως οι εταιριες να κανουν κινηση? ποιος θα αγορασει? Εγω? Αγορασα οταν εβγαιναν τα καλα. Οποτε τυχαινει να ακουσω συγχρονο μπλακ πονανε τ αυτια μου!

 

Εκτος αυτου πιστευω οτι η ελληνικη σκηνη (αν υπηρξε ποτε) ειναι υπερεκτιμημενη. Μπαντες οπως rotting christ, varathron, necromantia, δηλαδη οι πιο γνωστες της ''σκηνης'' ακουγονταν μονο εδω και στη νοτια αμερικη (ενταξει υπερβαλλω λιγο αλλα με πιανετε). Δεν ειναι καθολου κακες, ειδικα οι ροτινγκ εχουν βγαλει πολυ καλα πραγματα αλλα μεχρι ενα σημειο. Δεν συγκρινονται με αντιστοιχους νορβηγους ουτε για πλακα, εκτος αν καποιος ειναι κολλημενος με την Ελλαδα.

Πλεον δεν παρακολουθω ιδιαιτερα τις νεες εξελιξεις, ιδιως στην ελλαδα, ομως ενα γκρουπ που παρακολουθησα εξαρχης και χαιρομαι που βγηκε απο την Ελλαδα ειναι οι Ravencult. Τους εχω δει κ λαιβ, τα παιδια παιζουν καλο old school νορβηγικο BM (υποθετω τους ξερετε) και εχουν υπογραψει με νορβηγικη εταιρια, ενω το δισκο τους τον ηχογραφησαν στη νορβηγια επισης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω με τον ζεφυρο σε πολύ γενικές γραμμές, αλλά να διορθώσω ότι τα 3 αυτά συγκροτήματα χαίρουν από την αρχή τους ιδιαιτέρας εκτιμήσεως από πάρα πολλούς και ιδίους τους ίδιους νορβηγούς και τα συγκροτήματά τους.

Από την άλλη ξέρω ότι αριστερά και δεξιά παίζουν κάποια γκρουπάκια, αλλά δε νομίζω ότι αρκούν να κάνουν μια σκηνή. Πέραν αυτών, πλέον δε νομίζω ότι παίζει και αρκετός κόσμος, να στηρίξει μια τέτοια σκηνή. Εκτός και αν ως σκηνή εννοούμε τα 30 άτομα που πάνε σε κάποια πολύ σκόρπια live όποτε και αν γίνουν.

 

Μιας και είδα την αφιέρωση στο a blaze..., πάω να το ακούσω και καπάκι thou art lord. Κατάρα!!!!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελληνική black metal σκηνή?  ::) ::)

 

Αυτήν εδώ εννοείς?

 

3284551-Gypsy-Camp-0.jpg

 

(είναι αυτή ανάμεσα στην ροκ και στην απλή μέταλ)

 

 

Μην ξαναλέμε πάλι τα ίδια ρε παιδιά... Αφού δεν βγαίνει άκρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τζιτζιλαμπρο, μας βγήκες και μπλακάς;

 

 

Μπλακάς χρειάζεται να είσαι για να ξέρεις ότι το black ΔΕΝ υπάρχει στην ουσία γιατί πολύ απλά αν υπήρχε θα το ήξερε και η μάνα μου? Και μην αρχίσουν οι δικαιολογίες "δεν προωθείται απο τις εταιρίες"

 

Αν είσασταν εσείς εταιρία, θα προωθούσατε κάτι που όχι μόνο κέρδος δεν θα είχε, αλλά θα σας έβαζε και μέσα?

 

Τώρα έρχεται η επόμενη δικαιολογία "δεν φταίμε εμείς που ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ΖΩΑ και ακούνε μόνο σκυλάδικα και γι αυτό δεν ρισκάρουν οι εταιρίες"

 

Όχι. Εσείς φταίτε. Αν θέλετε να ακούει black μέταλ ο κόσμος φροντίστε να κάνετε το είδος γνωστό. Οργανώστε έτσι τις συναυλίες στα μαγαζιά έτσι ώστε να μην προσελκύουν μόνο τους ψαγμένους με το μαλλί, αλλά και τον απλό κοσμάκη.

 

Στην ονειρική περίπτωση που το παραπάνω γίνει πραγματικότητα, και λειτουργήσει και ακούει ένα ικανοποιητικό ποσοστό black metal, τότε το black θα βαφτιστεί mainstream και θα το βρίζουν και οι ίδιοι οι blackομεταλάδες.

 

Γιατί να μπείτε στον κόπο λοιπόν να καταστρέψετε την μουσική που αγαπάτε? Κάτσετε στ αυγά σας λοιπόν, ακούτε/παίζετε μεταξύ σας, συνεχίστε να βρίζετε την μουσική βιομηχανία και τους μαλάκες τους έλληνες (η μισή χαρά του να ακούς κάτι μη-mainstream είναι αυτή)

 

 

 

Αυτά που είπα ισχύουν για όλα τα είδη μουσικής που είναι στο περιθώριο στην ελλάδα (μην το πάρουν προσωπικά οι blackάδες και τα βάψουν ...μαύρα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιλάω για την underground black metal φάση,για εμενα οι christ σταματήσαν εδώ και πάρα πολυ καιρό να παίζουν black.οσο για Varathrone δεν μπορώ να τους ακούσω ούτε με 100 μπύρες.και δεν νομίζω φίλοι μου οτι τους ακούνε μόνο στην νότιο αμερική.μην ξεχνάτε και μπάντες όπωσ Near Mataron,Kawir κλπ.παραθέτω μια σελίδα με πολλές απο άγνωστες αλλά πολύ καλές μπάντες

http://www.metal-archives.com/

Ave Sathanas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου