Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για το Bandstand


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Το ξέρω ότι υπάρχει το Myspace, το Soundclick και πολλά ακόμα μεγάλα σάιτ στα οποία  λίγο-πολύ όλοι συμμετέχουμε. Παρα το γεγονός αυτό, πολλοί χρησιμοποιούν τα Clips σαν showcase της μπάντας τους ή απλά της δουλειάς τους. Τα Clips είναι για να σχολιάζουμε τα τεχνικά μέρη της παραγωγής.

 

Στο Bandstand μπορείτε να αναβάσετε αυτην που θεωρείτε "έτοιμη" δουλειά, ή να φτιάξετε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, μουσική και πληροφορίες για το μουσικό σας project.

Ανεβάστε λοιπόν τις φωτογραφίες και τα mp3 σας. Φροντίστε να βάλετε λεζάντες για να ξέρει ο κόσμος που βλέπει ή ακούει... τι είναι αυτό.

Είναι απαραίτητες και μια-δυό αράδες: Πχ "είμαστε οι Ταδε και παίζουμε white petal. Η μπάντα αποτελείται από τους..." κλπ. Μπορείτε να προσθέσετε τα λάιβ σας ή όποια άλλη σχετική πληροφορία θα θέλατε να γίνει γνωστή. Μπορείτε να βάλετε τα λινκ από το myspace πχ, αλλά όχι μόνο αυτά. Αν δεν υπάρχει περισσότερη πληροφορία για τους επισκέπτες του Noiz, θα σβήνονται αυτές οι σελίδες.

 

Είναι απαραίτητο τα κομμάτια που ανεβάζετε να είναι δικά σας. Οχι διασκευές χωρίς την άδεια των δημιουργών.

 

Αντε να σας καμαρώσουμε.  ;)

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου