Προς το περιεχόμενο

synthy..Αναποφάσιστος--Την γνώμη σας ρε παιδιά.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σας ρε παιδιά,καλωσήρθα κι εγω στην παρέα... Θα ήθελα τη γνώμη όσων γνωρίζουν περι του θέματος..  έχω για αλλαγή ένα  ''korg Triton classic 61''. είμαι όμως αναποφάσιστος για τον αντικαταστάτη του. ;).. Σκέφτομαι αλλα άκρη δε βγάζω ''για διάφορους λόγους''.  -triton extreme, pa2xpro, m3,-  μαρέσει πολυ και το prophecy  αλλα ξέρω οτι πάμε αλλού μετά...απ'οτι καταλάβατε  θα αλλαξω το πάνω όργανο.'κάτω δουλεύω  πότε m1, πότε fantom, αναλόγως την δουλειά!!!' 

 

                :)  Ευχαριστώ  προκαταβολικά για την βοήθειά σας. :)

P3200002.thumb.JPG.59b2a27b9c774e212936d1eb3a49c84f.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε και καλώς όρισες! :)

 

Πριν μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, θα πρέπει να μας πεις την χρήση για την οποία προορίζεται το νέο σου πλήκτρο.

Θα πρέπει δηλαδή να μοιραστείς μαζί μας το είδος της μουσικής που θα παίξεις με το πλήκτρο που θα πάρεις, αν έχεις και κάποιο άλλο πλήκτρο που θα συνυπάρχει στο rig σου (ή αν σκοπεύεις να πάρεις κάποιο), αν το θέλεις για live ή για studio χρήση και λοιπά.

 

Welcome και πάλι.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κυρίως  σε ελληνικό ρεπερτόριο...

πάντα live.. ''λά'ι'κο,παραδοσιακό,οριεντάλ,κτλ''..σκέφτομαι να μήν ξεπεράσω κατα πολύ τα 2000 euro.. Το δεύτερο (το κάτω δλδ)  οπως είπα κ προηγουμένως ειναι κάποιες φορές το ''korg Μ1'' και τις περισσότερες το  ''roland fantom x7''  .Απο όσα έχω ακούσει μέχρι στιγμής,όλοι λένε τα καλύτερα για το ''extreme'' ,αλλα επειδή μου είπανε πως δεν είναι πλέον στην παραγωγή ρωτάω για κάποιο αντάξιο του,  η'  κάτι καλύτερο..    ???

 

                   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω το m3 και μπορώ να πώ οτι τα καταφέρνει αρκετά καλά ακόμη και στο λαικό.Έχουν αρχίσει να βγαίνουν και έτοιμοι ήχοι αλλά μπορείς να φτιάξεις και τους δικούς σου με λίγη προσπάθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου