Προς το περιεχόμενο

Οι γνωμες σας για το πρωτο ηχογραφημενο μου τραγουδι...


aleksis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να σαι καλα φιλε santso4..συμφωνω με πολλα απο τα λογια σου,

και πιστευω οτι μετα απο καποιο καιρο,μεσα στον οποιο θα εχω ''ωριμασει'' μουσικα,

λογω των σπουδων που εχω σκοπο να κανω..θα εχω βελτιωθει σημαντικα!

παντως σε  ευχαριστω για τη γνωμη σου!

anagh h siwph brosta sth morfh sou...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

...Κατι ομως που με ξαφνιασε μπορω να σου πω οτι ειναι η επισημανση σου για τους στιχους!Ειναι κατι που τοσο καιρο τωρα δεν μου χει θιξει κανενας απο οσους εχουν ακουσει το συγκεκριμενο κομματι,και πιστεψε με ειναι αρκετοι..(μουσικοι και μη).

 

Φίλοι, γνωστοί ή όσοι σχολιάζουν με σένα παρών, μόνο καλά λόγια θα σου λένε ότι κ να κάνεις... Για λόγους ευγένειας ή γιατί απλά δεν δίνουν σημασία.  ::) Σόρυ αλλά συνήθως έτσι γίνεται. Οταν κοινοποιείς την μουσική σου δέχεσαι σκληρότερη αλλά κ ειλικρινέστερη κριτική.

 

Οι στίχοι στο κομμάτι πραγματικά δεν είναι καλοί  :-\ Ή μαλλον είναι πολύ απλοί κ σε σημεία αφελείς. Αυτό διορθώνεται όμως με τον καιρό.

 

Εγώ παντως το άκουσα το κομμάτι χθες άλλες 5 φορες στο καπακι.  8)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Μια χαρά είναι το κομματάκι. Προσωπικά και η φωνή σου καλή μου φαίνεται, καλή και η μουσική, μια χαρά και οι στίχοι. ΑΛΛΑ: πρέπει να έχεις υπ'όψιν σου ότι δύσκολα ΞΕΚΙΝΑΣ με τέτοιο κομμάτι. Αν έχεις φτάσει ήδη να έχεις κάποιο κοινό τότε πιθανότατα ένα κομμάτι τέτοιου στυλ να το αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά και να του δώσουν περισσότερες ευκαιρίες. Αλλά δύσκολα θα ΒΡΕΙΣ κοινό με τέτοιο κομμάτι διότι όντως είναι αρκετά κοινότυπο σαν ήχος και οι στίχοι είναι μάλλον όντως απλοϊκοί και η φωνή συνηθισμένη.

 

BTW, παιδιά μην το λέτε έτσι... αβασάνιστα ;D: το να τραγουδήσεις "με τη δικιά σου φωνή" είναι ίσως το τελευταίο στάδιο του να μάθεις να τραγουδάς. Θέλει ΠΟΛΛΗ εμπειρία και άνεση για να το κάνεις αυτό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε menelae η συμβουλή που του έδωσα να χρησιμοποιεί τη δική του φωνή θα τον βγάλει από πολύ κόπο αργότερα που θα του βγει η ψυχή για να αποκολληθεί από τη μίμηση... Όντως έχεις δίκιο είναι πράγμα πολύ δύσκολο, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό πρέπει να είναι από τα πρώτα στάδια της ενασχόλησης με τη μουσική και όχι το τελευταίο...

Επίσης φίλε Aleksis ποτέ μη βασιστείς μόνο στις οποιεσδήποτε σπουδές αλλά πάντοτε να ακούς όσο πιο πολλή μουσική μπορείς να έχεις ανοιχτό μυαλό και καρδιά και να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, και όχι μόνο τον εκάστοτε δάσκαλό σου...

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείται πως συμφωνώ :) Απλώς τονίζω πως για να το κάνεις αυτό πραγματικά (γιατί συχνά το "τραγουδάω με τη φωνή μου" τελικά καταλήγει σε "τραγουδάω με τη φωνή ενός αντισυμβατικού καλλιτέχνη που θαυμάζω" ;D) θέλει μεγάλη εμπειρία και κυρίως εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τη φωνή σου. Πάντως συμφωνώ απόλυτα πως αυτό είναι το ζητούμενο. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου