Προς το περιεχόμενο

Κάτι έκαψα στο μπάσο μου, αλλά δεν ξέρω τι....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα σου ξαναπώ ότι (ίσως) χρειάζεσαι μάστορα...

Ουπςςςς...αυτό δεν το είδα....αλλά του πήρε 4 μήνες για να καταλάβει ότι έκαψες τον μαγνήτη?

Ωχχχχχ.......4 εβδομάδες εννοούσα....

(Καίγεται ο μαγνήτης; όντως απορία είναι)

Δεν καίγεται,αλλά επειδή ήταν active το κύκλωμα (και επειδή σαν μ***άκας και εγώ έβαλα την μπαταρία ανάποδα) κόπηκε το πηνίο του μαγνήτη.Οπότε είναι για πέταμα....ή για διακοσμητικό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ώπα.... δεν καίγεται το πηνίο τόσο ευκολά! Είσαι σίγουρος? Μπορείς να το μετρήσεις?

Τουλάχιστον δεν κόπηκε επειδή έβαλες την μπαταρία ανάποδα. Μάλλον με τα πολλά, "γρατζούνησες" το τύλιγμα και κάπου κόπηκε...

Αν είναι όπως τα λες, στην καινούργια προενίσχυση βάλε μία προστασία να μην την ξανακάψεις σε περίπτωση που βάλεις ανάποδα την μπαταρία.  :)

Anyway,όπως και να 'χει το θέμα,το οτι εχει καεί η προενίσχυση και οτι δεν δουλεύει ο μαγνήτης είναι στάνταρ.Απο 'κει και πέρα θέλω να πάρω καιούργιο μαγνήτη και προενίσχυση.

Και μόλις μου ήρθε η φλασιά.Μπορώ να χρησιμοποιήσω active μαγνήτη χωρίς προενίσχυση?Γιατι θα με βόλευε πάρα πολύ να πάρω πρώτα τον μαγνήτη και αμα θέλω αργότερα να κολλήσω και μια προενίσχυση.

Α,ναι και αν μπορείτε βρε παιδια μία απάντησουλα και για τις προηγούμενες ερωτήσεις....

• Guru

Για να καταλάβω.

Έχουμε έναν "καμμένο" μαγνήτη και μία "καμμένη" προενίσχυση. Και όλα αυτά από μία λάθος τοποθέτηση της μπαταρίας  ::)

Καλά.

Για τον μαγνήτη, ας πούμε ότι το καταλαβαίνουμε. Με ερωτηματικό.

Αλλά για την προενίσχυση κανείς δεν μπόρεσε να την επισκευάσει;

Για να καταλάβω.

Έχουμε έναν "καμμένο" μαγνήτη και μία "καμμένη" προενίσχυση. Και όλα αυτά από μία λάθος τοποθέτηση της μπαταρίας  ::)

Καλά.

Για τον μαγνήτη, ας πούμε ότι το καταλαβαίνουμε. Με ερωτηματικό.

Αλλά για την προενίσχυση κανείς δεν μπόρεσε να την επισκευάσει;

Η προενίσχυση ηταν το πρώτο πράγμα που κάηκε!Αφού άνοιξα το μπάσο και ήταν όλη η πλακέτα μαύρη!(σαν την τύχη μου απο τότε!)

δωσε φωτο στον λαο ποιο ειναι το μπασο?

Λοιπόν,έχω ένα μπάσο cort curbow 5άρι

Σαν άλλη πρόταση δεν το πας και σε ένα δεύτερο μάστορα μήπως βγάλει αυτός άκρη;

Εκτος κι αν η μπαταρία που χρησιμοποίησες είχε πλουτώνιο, λίγο δύσκολο το κόβω να'καψες τα πάντα εκεί μέσα. Δεν "καίγονται" έτσι απλά τα ηλεκτρονικά του μπάσσου, και στραβά να βάλεις τη μπαταρία απλά δεν θα λειτουργήσει. Πήγαινέ το σε κανέναν άλλο μάστορα μπας και σ'το φτιάξει.

Αν από την άλλη έχεις κολλήσει στο να αλλάξεις τα πάντα, καλύτερα πάρε ένα άλλο μπάσσο. Μαγνήτης και προενίσχυση θα σου κοστίσουν περίπου όσο ένα καινούριο curbow.

Η προενίσχυση ηταν το πρώτο πράγμα που κάηκε!Αφού άνοιξα το μπάσο και ήταν όλη η πλακέτα μαύρη!(σαν την τύχη μου απο τότε!)

Τι εννοείς μαύρη? Για να μαυρίσει η πλακέτα πρέπει να βγάλει καπνούς!

Μήπως είναι μαύρη για άλλο λόγο? Πχ πολλές προενισχύσεις είναι μαύρες αλλά όχι επειδή είναι καμμένες, αλλά... για να μην φαίνονται τα υλικά! Ελπίζω να μην είναι γι'αυτό το λόγο μαύρη και τόσο καιρό νομίζεις ότι είναι καμμένη!

Όντως, βγάλε καμιά φωτό....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου