gangster Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2005 Εγώ:1 x ONE SPOT 2 x καλώδια Collins (ξέρει ο JAM) Πιάσε μια απ' τα ίδια μάστορα και για μένα! Προσωπικά δε με νοιάζει αν αργήσουν τα πράγματα,μιας και το τροφοδοτικό δεν μου είναι τελείως απαραίτητο αυτή τη στιγμή,αλλά αν είναι να μοιραστούμε τα ταχυδρομικά,συμφέρει... Επίσης,σκεφτείτε ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αργήσουν τα πράγματα.Σιγά μην έχουν στοκ καμιά 15αριά one spot (αν θέλουμε τόσα).Ειδικά αν οι λίστες μας μοιάζουν με αυτές ενός πεντάχρονου που απευθύνονται προς τον Αη-Βασίλη...(θέλω και αυτό και τούτο και το άλλο...) Θα κεράσουμε και μπύρα τον jam,για να λύσει την απορία του περί "γιατί το κάνω αυτό" :D (σοβαρά μιλάω) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 Πως πάει παιδιά το θέμα που βρισκόμαστε; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Μου έχετε όλοι στείλει τι θέλετε ? Αν σας είναι εύκολο στείλτε μου από ένα private message o καθένας με το τι θέλει για να μην ψάχνω πάνω κάτω... Μόλις πάρω παραγγελίες απ'ολους (γκαρσον κατάντησα...) θα σας στείλω ένα λογαριασμό Εθνικής και όταν στείλουν όλοι...θα πάω κανα ταξιδάκι και μην τον είδατε τον JAM... :lol: Πιστεύω μέσα στην άλλη βδομάδα να κάνω την παραγγελία. sorry for the delay www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα πράγματα στην λίστα μου :evil: . Δεν έχει το digitech delay immediate delivery :cry: . Τι κάνουμε σ'αυτην την περίπτωση? Το αναφέρω γιατί δεν θέλω να καθυστερήσω την παραγγελιά. Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Τους ρώτησες πότε θα το έχουν ? Για ρώτα και ξαναβλέπουμε. Έχετε στείλει όλοι άλλοι εκτός από drikoudi ? Έχω πάρει παραγγελίες από: riotshield elavd janick Αυτοί είμαστε ? www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Τους ρώτησες πότε θα το έχουν ? Για ρώτα και ξαναβλέπουμε. Έχετε στείλει όλοι άλλοι εκτός από drikoudi ? Έχω πάρει παραγγελίες από: riotshield elavd janick Αυτοί είμαστε ? Έστειλα mail το πρωί, ελπίζω μέχρι αύριο να μου έχουν απαντήσει. :?: Υ.Γ. τα πράγματα των υπολοίπων είναι άμεσα διαθέσιμα? Αν ναι να αλλάξω το delay με κάτι άλλο το οποίο είναι διαθέσιμο . Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 *Order Confirmed* :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Λέω να κάνω την παραγγελία Δευτέρα-Τρίτη. Έχετε λίγες μέρες περιθώριο ακόμα. (να γίνω και λίγο αυστηρός... 8) www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Να μας στείλεις τον αριθμό λογαριασμού σου όμως ε; :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Τα ταχυδρομικά τελικά πόσα είναι ? Περιμένω να μου στείλει και o drikoudis παραγγελία και θα σας στείλω τι χρωστάει ο καθένας. Επισης όποιοι μενουν εκτος αθηνας να μου πουν πως να τους τα στειλω (ΕΛΤΑ, courier...) και να μαθουν ποσο περιπου θα κοστισει...Είστε 2-3 νομίζω... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση