Προς το περιεχόμενο

ESP LTD MH-1000 QM DBSB Την γνωρίζει κανείς?


BGkakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_mh1000_qm_dbsb.htm  Γνωρίζει κανείς συνφορουμίτης την εν λόγω κιθάρα? Θέλω γνώμες κυρίως όσον αφορά τα υλικά κατασκευής της και το playability της όπως και για τον ήχο της,φυσικά. Επίσης αν ξέρει κάποιος κάποια αντίστοιχη ως προς τα λεφτά και τα specs (όχι floyd rose, 24 τάστα) καλοδεχούμενη η γνώμη του.

Το είδος που με ενδιαφέρει είναι το metal και κυρίως το thrash.Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ενδιαφερθούν, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και βοηθήσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την εχω δοκιμασει την κιθαρα και ειναι πραγματικα πολυ βολικη και το μανικι πολυ ευκολοπαιχτο(για εμενα ηταν απο αυτα που προτιμω..Γουστα βεβαια!! ;)) και ειχες και καλη προσβαση στα τελευταια ταστα.

Οι μαγνητες της ειναι πραγματικα all around(οσο μπορει αυτο να το πει κανεις).

Σωμα μαονι.οχι εξαιρετικα βαρυ ωστε να σε κουραζει.

 

Αλλα με 750 Ε εγω προσωπικα θα επαιρνα μια Schecter Hellraiser.Eχει τα ιδια Specs μονο που εχει active EMG 81/85 που ειναι οτι πρεπει για μεταλ!!!

http://www.thomann.de/gr/schecter_diamond_c1_hellraiser_bch.htm?sid=c709f5351bb3ef8f1d4af3734126a8be

 

 

Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την schecter που προτείνεις την έχω επίσης στα υπόψιν καιρό τώρα αλλά το θέμα είναι ότι έχω ήδη κιθάρα με EMG και θα ήθελα κάτι ψιλοδιαφορετικό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την απορρίπτω. Επίσης όπως την βλέπω την schecter, η ταστιέρα της μου φέρνει πιο πολύ προς τη les paul ταστιέρα που το πίσω μέρος της είναι πιο κυρτό απ'ό,τι σε μια LTD. Αυτό βέβαια είναι απλά εικασία καθώς δεν έχω παίξει ούτε έχω δει από κοντά καμία απ'τις 2 κιθάρες. Απλά θα ήθελα η ταστιέρα να μην ειναι αρκετα παχιά και να μην είναι πολύ κυρτή (στο πίσω μέρος της). Να είναι δηλαδή σε στυλ των BC Rich.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι φοβερή κιθάρα για rock & metal παιξίματα. Κατασκευαστικά όσες έχω δει είναι άψογες για τα λεφτά τους, έχουν πολύ καλα hardware και μαγνήτες, γενικά είναι εξαιρετικές για αυτό που προορίζονται. Αν έχεις κατασταλάξει ότι θέλεις μια ποιοτική μεταλοκιθάρα πήγαινε να τη δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί και μάζευε λεφτά "από χτες".

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου