gemini Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Αλλο ενα τραγουδακι..μια μελαγχολικη μπαλαντα..αλλη μια προχειρη ηχογραφηση στο σπιτι μου...ταιριαζει με την ψυχοσυνθεση μου..ευχαριστω.. Παλι_θα_φυγεις....mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Στο εχω πει και θα το ξαναπω.Μου αρεσουν τα τραγουδια σου.Μπραβο ωραια ιδεα. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Eυχαριστω,mick77..Και εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου..Αντε,να βρεθουμε για κανενα jam..(Eδω εχουμε μπλεξει διαφοροι "μουσικοι"και κανουμε jams πολυ συχνα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 υπέροχο.... ερώτηση... ακούγονται παράσιτα ή βροχοποιός/κουρτίνα??? μόνο αυτό μου το χαλάει! ΠΑΝΤΩΣ πολυ πολυ ωραία δουλειά.... και φωνητικά και στη μουσικη... Μπορείς να μου το δωσεις?? μια παρτιτουρα ή ταμπλατούρα ή οτιδήπτοε με ονόματα και ότι νομίζεις οτι χρειάζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis67 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα στο noiz.. Να καταθέσω κι εγώ στο φόρουμ τους στίχους αυτού του τραγουδιού, ευχαριστώ πολύ τον gemini για την μελοποίηση των στίχων, το έφτιαξε υπέροχα μελαγχολικό! Πάλι θα φύγεις Πάλι θα φύγεις … το αγιάζι θα σε πάρει Πάλι θα χάσω το μυαλό στη θύμησή σου Θα μείνω πάλι συντροφιά με το φεγγάρι Στον ουρανό μου σ’ ένα σύννεφο αφήσου - Πάλι θα φύγεις… και τα μάτια μου δεν κλείνουν Πάλι θα κάψω τον καημό σ’ ένα μολύβι Θα πάρω πάλι αγκαλιά την παιδική μου την ψυχή που ξέρει έρωτες να κρύβει - Πάλι θα φύγεις… μα στο σώμα σου θα κάνω δώρο τον κόσμο και τη νύχτα μου δική σου κι αν έχω κάτι να ζητήσω παραπάνω Στον ουρανό μου σ’ ένα σύννεφο αφήσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση