Προς το περιεχόμενο

PROG ROCK AWARDS 2014


panosprog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για οσους δεν τα γνωριζουν τα διοργανωνει το Prog  Magazine και για οσους γουσταρουν το ειδος βιντεο οπως το παρακατω η τα υπολοιπα που εχουν ανεβει ειναι ανεκτιμητα. LATIMER ρε μουτρα  ;D :o   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για οσους δεν τα γνωριζουν τα διοργανωνει το Prog  Magazine και για οσους γουσταρουν το ειδος βιντεο οπως το παρακατω η τα υπολοιπα που εχουν ανεβει ειναι ανεκτιμητα. LATIMER ρε μουτρα  ;D :o    

 

 

Αν κ δεν πιστευω σε βραβεια κ διαγωνισμους, για τον Latimer ο.τι κ να πουμε θα ειναι λιγο - πιστευω οτι θα μελεταται στα ωδεια κ στα πανεπιστημια τεχνων του μελλοντος μαζι με μερικους ακομη τη κλασης του.

 

Ευχαριστουμε, Andy!

 

Εδιτ; Αν κ δεν πιστευω ηθελα να γραψω, ρημαδι ταμπλετ

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παμε να δουμε μερικα βιντεο ακομα απο αυτη τη βραδια. Μια βραδια χωρις τα συνηθη καραγκιοζιλικια των διαφορων Pop "awards" και με την απουσια καθε λογης "γλαστρων" και αταλαντων "celebrities". Μια βραδια με πραγματικους μουσικους/συνθετες οπου τα βραβεια εχουν νοημα.

 

Μερικοι απο τους παρευρεθεντες ηταν οι Peter Gabriel, Fish, Neal Morse, Roine Stolt, Rick Wakeman, Steve Hackett, Arjen Lucassen, Pete Trewavas, Mick Box και πολλοι αλλοι. Επισης μια ωραια εκπληξη για μας τους Ελληνες ηταν οτι στα μικρα διαστηματα μεταξυ των παρουσιασεων και των ομιλιων ακουγοταν ενα αποσπασμα απο το "The Four Horsemen" των Aphrodite's Child! :)

 

Το πρωτο βιντεο, παρα τον ασχετο τιτλο "Peter Gabriel at the Prog Awards 2014" δειχνει ενα γενικο πλανο απο τη βραδια (και με τον Gabriel μεσα) και μετα ακολουθουν μερικα βιντεο με βραβευσεις.

 

 

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα συγκεκριμενα βραβεια διοργανωνονται απο το Prog Magazine. Ο Peart ονομαστηκε "Most Influential Prog Drummer" απο το Rhythm Magazine. Στα Prog Awards φανταζομαι οτι ψηφιζουν οι αναγνωστες του Prog Magazine, οποτε τα βραβεια πανε συμφωνα με τα γουστα των συγκεκριμενων αναγνωστων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου