Προς το περιεχόμενο

Noiseless PC case


decadence

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντιμετωπίζω πρόβλημα θορύβου τροφοδοτικού (φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος :cry: ) και σκέφτομαι ή να πάρω αθόρυβο τροφοδοτικό ή να ολόκληρο PC silent case.

Ξέρει κάποιος online stores και αξιόπιστες λύσεις?

 

Ευχαριστώ :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό έχω εγώ και είναι αθόρυβο και καλό. Είναι ακριβότερο από άλλα βέβαια αλλά μάλλον στο τροφοδοτικό αξίζει να πληρώσεις.

Τα 'silent' cases που κάνουνε δουλειά είναι πανάκριβα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδέψεις τόσα χρήματα όταν μπορείς να πάρεις τα components ξεχωριστά και να φτιάξεις κάτι τελείως αθόρυβο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν βάλεις ένα αντίστοιχο τροφοδοτικό και δεν έχεις ανεμιστήρες (κουτί, northbridge, επεξεργαστής, κάρτα γραφικών) και οι σκληροί είναι σε κουτιά θερμο/ηχοαπορρόφησης τότε δεν υπάρχει άλλη πηγή θορύβου.

 

Είναι λίγο μεγάλο αλλά πιστεύω ότι χωράει σε όλα τα μεσαία και μεγάλα κουτιά. Δες τις διαστάσεις του και μέτρα το κουτί σου για να σιγουρευτείς.

 

Στο internet όλα τα σχετικά που αναφέρω παραπάνω τα ψάχνεις ως τάδε (VGA, CPU, Northbridge, HDD) coolers σε καταστήματα με περιφερειακά Η/Υ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα στο www.silentpcreview.com για ήσυχα components.Εγώ σου προτείνω

Κουτί: Antec SLK3000B γύρω στα 55Ε αν το βρείς.

PSU: Enermax Noisetaker 420W απο e-shop.

Εναλλακτικά πάρε το κουτί

HEROICHI CI-6A19 απλά θα πρέπει να βάλεις τους ανεμιστήρες του στα 7 ή στα 5 volt για να είναι ήσυχοι.Στο site που σου έδωσα έχει και οδηγίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα το ψάξω και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα. Με ενα φίλο που το συζητούσα προχθές (έχει κάνει το ίδιο στο PC του) μου είπε ότι και εσείς, οι ανεμιστήρες να δουλέυουν στα 5 volt, και να βάλουμε ηχο-θερμοαπορροφητικά κουτιά στους δίσκους.

 

Ευχαριστώ :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου