Προς το περιεχόμενο

Αγορα με Paypal.


nikos17m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για σας παιδια ξερω πως το θεμα μπορει να ξαναειπωθηκε αλλα εχασα την μπαλα ψαχνοντας στο forum οποτε ζητω την βοηθεια σας.Εχω μια prepaid visa της Κυπρου μπορω να την συνδεσω με το αψψοθντ που εχω ηδη ετοιμο και να στελω χρηματα σε $ ενω στην καρτα ειναι σε ευρω?Το ρωταω αυτο γτ ειδα επιλογη στο σαιτ που να επιλεγεις τι νομισμα θες να στειλεις?και ποσο υπολοιπο κραταει η paypal για μια αγορα των 70$ ας πουμε.

Σας Ευχαριστω

Νικος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορω να την συνδεσω με το αψψοθντ που εχω ηδη ετοιμο και να στελω χρηματα σε $ ενω στην καρτα ειναι σε ευρω?

 

Nαι γινεται αυτοματα

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

παιδια εχω μια ερωτηση! εβγαλα και εγω μια attica gift card των 30 ευρω και εκανα και λογαριασμο στο paypal.com αλλα μου εχει στο balance 0 και οταν παω να κανω την αγορα μου λεει οτι δεν γινεται. τι φταιει? μηπωσ οτι σημερα βγηκε η καρτα και σημερα εφτιαξα τον λογαριασμο στο paypal?? αν ναι μετα απο ποσο καιρο θα μπουν τα χρηματα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το paypal κανει μετα απο 2-3 μερες μια χρεωση στην καρτα σου 1,5 ευρω. Εσυ θα ζητήσεις απο την τραπεζα να σε ενημερωσει για τις κινησεις που εχουν γίνει και μια απο αυτες (αυτη του 1,5 ευρω της paypal) θα εχει εναν τετραψηφιο αριθμο. (τυπου xxxxpaypal). Θα σου πουν αυτο τον κωδικό και εσυ με τη σειρα σου θα τον βαλεις στο paypal για να ενεργοποιηθει. Εγω αυτο το εκανα μεσω τηλεφωνου αλλα οπως είναι λογικο με εβαλαν και απηγγειλα ολα τα στοιχεια της ταυτοτητας μου για να πειστουν οτι ειμαι εγω και να με ενημερωσουν για τις κινήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μολις μπεις στο account σου στο paypal, σου εχει πρωτη μουρη οτι πρεπει να κανεις activate αν θυμαμαι καλα με αυτο τον τροπο. Θα το βρεις ευκολα.

 

Θα ξερεις οτι εγινε η χρεωση μολις παρεις στην τραπεζα και σου πουν οτι εγινε η χρεωση. Εγω πχ πηρα την 3η μερα και δεν ειχε γίνει. Πηρα την 4η και εγινε :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο δω και περα μπορεις να κανεις αγορές μεσω paypal και πολυ απλά θα τραβαει λεφτα απο την καρτα σου. Στο balance θα εχεις credits οταν σου στειλει καποιος μεσω paypal ή αν για καποιο δικό σου λόγο μεταφερεις λεφτα απο την καρτα σου στο paypal σου.

 

Αλλα και τωρα μπορεις να κανεις αγορες, που θα χρεωνονται στην καρτα σου :) Απλα δε θα φαινονται τα στοιχεια της καρτας σου στον πωλητη, που είναι και το πλεονεκτημα του paypal  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μα παω να αγορασω κατι ενω εχω χρηματα στην καρτα,με βγαζει να βαλω τα στοιχεια που εχω για να μπω στο paypal αλλα μετα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συναλλαγη γιατι το paypal δεν επιβεβαιωσε,κατι τετοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου