Προς το περιεχόμενο

Apogee Duet problem


Johnny

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά.

 

Υπάρχει κανένας που να χρησιμοποιεί την apogee duet? Έχω σοβαρό πρόβλημα με το σετάρισμα της.

Όλα δούλευαν καλά μέχρι που ανακάληψα ότι κάθε φορά που άνοιγα το mac έπρεπε να πηγαίνω στο system preferences/sounds/out να την ορίζω σας main out γιατί έβαζε στο out τα internal speakers. Οπότε έκανα ένα unistall - reinstall κι απο τότε το χάος. Το software (maestro)  ανοίγει με πρόβλημα. Όταν συνδεω την duet ο mac δεν την βλέπει (παρόλαυτα εμφανίζεται στο profile preferences) και ούτε εγώ ούτε το support της apogee μπορεί να μου βρει μια λύση.

Νομίζω ότι απο τη στιγμή που μου δούλεψε τη πρώτη φορά (έστω και με αυτό το conflict του main out) μάλλον κάτι παίζει με το OS. Κάνω back ups με το time machine αλλά απο τη τελευταία φορα που έκανα έχω αλλάξει αρκετά πράγματα που θα είναι πονοκέφαλος να μπω σε τέτοια διαδικασία (άσε που δε ξέρω και πως ακριβώς να το κάνω).

Αν κάποιος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ή τουλάχιστον γνωρίζει καλά απο Μac και έχει κάποια ιδέα....pls help.

 

John

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'όσο έχω σκαλίσει το OSX:

 

Όλες οι ρυθμίσεις καταχωρούνται σε αρχεία με κατάληξη .plist . Πρόκειται για αρχεία με δομή XML. Αν δεν δουλεύει uninstall/reinstall των drivers, θα προσπαθούσα να βρώ ποια είναι τα αρχεία στα οποία καταχωρούνται τα user prefs για τον ήχο και θα τα διέγραφα, αφού προηγουμένως κρατούσα backup.

 

Τέτοιες σκανταλιές γίνονται εύκολα από το terminal. Λόγου χάρη, για Ρυθμίσεις δικτύου, general prefs, κλπ, τα αρχεία είναι στο: /Library/Preferences/SystemConfiguration/.

 

Κράτα ένα dmg από τον δίσκο μέσω του disk utility ώστε να μπορείς μετά αντί να κάνεις setup από το 0, να τρέξεις ένα installation του OSX (κατά προτίμηση από hdd ή usb stick) και να κάνεις restore από το dmg.

 

Κάνε και μια κρούση και στο forum της Apple. Εκεί συχνάζουν απλοί χρήστες αλλά και αρκετοί guru.

 

 

ΥΓ. Την κάρτα σου, με τους ίδιους drivers, ίδιο πρόγραμμα σε άλλο mac την έχεις δοκιμάσει ότι παίζει ΟΚ ?

Ghen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον το ξεκίνησα ας το τελειώσω.

 

Αν έχετε βάλει Snow Leopard πριν απο κάθε install κρατάτε και ένα back up. NOMΟΣ.

Μπορεί να κατάφερα να ξαναδουλέψει η duet (για την ώρα) έχασα όμως κάποια πράγματα απο το τελευταίο back up που είχα κάνει.

 

Μάλιστα το restore έγινε μέσω OS X DVD και time machine. Μέχρι στιγμής ολα DONE.

 

Johnny

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Good news Q)

 

Αν κάποιος ξέρει ποιά είναι αυτά τα .plist για τον ήχο ας το ποστάρει. Ίσως να είναι σε ξεχωριστή περιοχή για κάθε κάρτα, π.χ. μέσα στο .kext που παίζει ρόλο driver.

 

Είναι φανερό ότι χωρίς γνώση πάνω στα ενδότερα μόνο εικασίες μπορεί να κάνει κάποιος και αυτό είναι λάθος. Δεν υπάρχει εδώ η τύχη του πρωτάρη.

Ghen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου