Προς το περιεχόμενο

13αρες / FR parts στην Αθηνα?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδες,

 

ξερει κανεις που μπορω να βρω σετ 13αρες χορδες (κατα προτιμηση η 3η χορδη να ειναι κανονικη και οχι wound οπως οι 3 χαμηλοτερες) στην Αθηνα? Επισης ψαχνω για ελατηρια για το floyd rose - ξερετε που μπορω να βρω και τετοια στην Αθηνα? Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.nakas.gr/

 

Εχει τις EPS-600 Daddario (013-056) στα 6,90 ευρω.

 

Δεν υπαρχει σετ 13αρες με ατυλιχτη σολ,θα πρεπει να παρεις μια plain 20αρα plain steel για να την αντικαταστησεις.

 

 

Επισης κοιταξε μηπως οι χορδες ΒΑΡΥΤΟΝΗΣ κιθαρας (013-062) σε βολευουν περισσοτερο ειδικα αν θες να κανεις πολυ χαμηλο κουρδισμα.

 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

 

Ο Νακας πραγματι εχει τα περισσοτερα σετακια 13αρες (κοιταξα σε διαφορα web stores ελληνικα) και εχει και ελατηρια για το τρεμολο (αν και τα χρεωνει 9 ευρω τα 5! ασχολιαστο..).

 

Σετ για βαρυτονες δεν βρηκα αν και εχω αμφιβολια αν θα περνα απ το tuning peg της κιθαρας η 62αρα. Η κιθαρα ειναι 25,5" (jackson dkmg) και προς το παρον φοραει ενα προοδευτικο σετ 9-50 dimebag της dr. Ειναι κουρδισμενη σε drop c αυτη τη στιγμη αλλα τοσο οι μπασες οσο ειδικα οι πριμες ειναι πολυ χαλαρες οποτε σκεφτηκα υστερα και απο λιγη ερευνα οτι το σετ 13αρες σε drop b που θελω θα εχει περιπου το ιδιο tension με ενα σετ 9αρες σε κανονικο κουρδισμα. Γι αυτο τεινω προς τα εκει - δεν εχω ξαναδοκιμασει 13αρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα για να μην δημιουργησω λαθος εντυπωσεις εγω θελω να προσθεσω ελατηρια - οχι να αντικαταστησω. Απλα μη εχοντας βαλει 13αρες ξανα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος τι tension θα εχουν και για αυτο ηθελα να εχω 1-2 ελατηρια ακομα σε περιπτωση που χρειστει να προσθεσω για να αντισταθμισω την ταση των χορδων. Αν οντως σε drop b εχουν το ιδιο tension με τις 9αρες σε κανονικο κουρδισμα τοτε δεν θα χρειαζεται να προσθεσω λογικα.

 

Σε αυτο που λες εχω διαβασει οτι με τον καιρο τα ελατηρια μαλακωνουν (δεν τιθεται δηλ. θεμα ποιοτητας αλλα χαλαρωσης) και απ οσο εχω δει μπορεις να επιλεξεις την σκληροτητα των καινουριων ελατηριων που θα παρεις (ο νακας εχει μονο 1 κατηγορια). Παντως εγω στα 5 χρονια που εχω μια κιθαρα μια fr δεν εχω παρατηρησει διαφορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου