Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο ebay


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνφορουμιτες-ισσες μια απο τις πολλες απορίες μου είναι η εξής: Εχω δει στο ebay.com ενα pa1xpro και θα ηθελα να ρωτησω κατα πόσο οι αγορες ειναι ασφαλης. Ποιος μου λέέι οτι το οργανο δεν εχει καποιο προβλημα και για αυτο το λόγο δημοπρατειται. Υπάρχουν εγγυήσεις ή είναι μεγάλο ρισκο να χτυπήσεις το όργανο στη δημοπράσια. Υπάρχει κινδυνος να χάσεις τα λεφτά σου?:wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.

 

Λοιπον, την περασμένη βδομάδα, αγόρασα από ebay το XV-5050. Κανονικα εχει απο 1000-1500 και το βρηκα 500, οποτε το χτυπησα αμεσως. Ο τυπος που το δινει, στην περιγραφη λεει οτι ερχεται με εγγυηση για ενα χρονο, εγγυηση για τη μεταφορα, και με τα cd του μαζι.

 

Το σκεπτικο μου εμενα ποιο ειταν....αφου εχει δηλωσει τραπεζικο λογαριασμο για να μπουν τα χρηματα απο PayPal, προφανως και μπορεις να τον ανακαλυψεις αν κανει κομπινα. Οποτε ναι μεν υπαρχει παντα το ρισκο (στον Thomman δεν υπαρχει; ) αλλα θεωρω οτι το ebay ειναι αρκετα ασφαλες για αγορες.

 

Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να τσεκαρεις αν παρεχονται εγγυησεις και από που θα ερθει. Μερικοι δινουν και τη δυνατοτητα courrier οποτε ερχεται στην πορτα σου.

 

Καλες Αγορες

Rockinger Teleplikter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο site του ebay υπαρχει HELP διαβασε το ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ & ολες οι απορριες σου θα λυθουν.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου