Προς το περιεχόμενο

ex VHT Pitbull Ultra Lead


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Καλησπέρα σε όλους, ο λόγος που ανοίγω αυτό το θέμα είναι ότι όσους μήνες τώρα ψάχνω πληροφορίες (ενώ τατόχρονα μαζεύω στην άκρη) για τους πρώην VHT -είτε στο noiz είτε και σε άλλα sites- βρίσκω λίγες και μετρημένες απαντήσεις.

  Ποιά η άποψή σας για το εν λόγω ενισχυτή? Ποιοι οι λόγοι που δικαιολογούν 1200 ευρώ διαφορά με τον Sig x πέρα του γραφικού EQ και των 20 παραπάνω watt ? Πιστεύετε ότι αξίζει την οικονομική διαφορά?

www.myspace.com/pogr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eμ τι ποστάρεις "κανείς?" μετά από 4 ώρες απ'την ερώτηση? Λίγο υπομονή περικαλώ!! Άλλοι περιμένουν μέρες για τις απαντήσεις τους...

 

Tα της αλλαγής ονόματος θα τα ξέρεις... αν όχι, http://www.noiz.gr/index.php?topic=165631.0

 

Mόνο για τον 100ρη Pitbull με τις EL34 μπορώ να σε βοηθήσω (ο οποίος είναι ένα από τα τρία Pitbull μοντέλα του Fryette). Τον θεωρώ αρκετά ευέλικτο, με ωραιότατο crunch αλλά και high gain. Eννοείται ότι βγάζει τρομερά επίπεδα θορύβου, και ότι η χρήση του δεν νοείται μακριά από συναυλιακούς πολύ φασαριόζικους χώρους. Τον έχω δει σε πολλές συναυλίες με διαφορετικά στυλ του ροκ, από κάφρικα και doom μέχρι alternative και σκληρούτσικη ποπ.

 

Τον SigX δεν τον έχω ακούσει. Αν κοιτάξεις όμως τα specs, οι διαφορές τους είναι πάρα πολλές (παρεπιπτόντως, και οι δυο βγάζουν τα ίδια βατ). Ίσως να μην έβρισκες απαντήσεις γιατί το πόσο διαφέρουν είναι ιδιαίτερα προφανές (και φαίνεται και στο επίσημο σάιτ). Eκτός από μια από αυτές (ΕL34 ο πρώτος, KT88 o δεύτερος), καταλαβαίνεις και από την πρόσοψη του πόσες περισσότερες επιλογές έχει ο SigX (σκέτος πανικός δηλαδή)... επόμενο δεν είναι να κοστίζει αρκετά περισσότερο?  ;)

 

100CLX_FP_Detail.jpg

 

SigX_Front-Detail.jpg

 

http://www.sfdamp.com/pittbull_hundred-clx_features.html

http://www.sfdamp.com/sigx_features.html

 

 

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Έλα ρε Bloody Sunday, να'σαι καλά που πάντα έχεις χρόνο να βοηθήσεις. Έχεις δίκιο, απλά και την τελευταία φορά που άνοιξα θέμα για την αγορά δύο Delay πεταλιών έτυχε νε μην απαντηθεί ποτέ.

 Ξέρω για το όνομα, απλά με το να αναφερθώ στο παλιό πίστευα ότι θα κινούσα περισσότερο το ενδιαφέρον.. :)

  Όταν έλεγα για την διαφορά τιμής εννοούσα ότι ο Ultra Lead (3200euro) είναι 1200 ακριβότερος του SigX (2000euro), ενώ πράγματι σε θέμα αυτονομίας και ρυθμιστικών των καναλιών ο Sigx υπερέχει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ο Ultra Lead στον Κουρμπή για να συγκρίνω γι' αυτό ρωτάω κι όλας (Clx μου είπε ότι δεν πρόκειται να φέρει). Για τέτοιο επίπεδο θορύβου δεν γνώριζα. Δεν θυμάμαι ο SigX να με προβλημάτησε σ'αυτό το θέμα..

www.myspace.com/pogr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει, αν δεν έγραφα εγώ κάποιος άλλος σίγουρα θα έγραφε σύντομα, δεν υπάρχει θέμα... :) Τόσος κόσμος γράφει εδώ. Σε αυτό με τα delay γιατί δεν ξαναγράφεις ζητώντας απαντήσεις?

 

Έκανα γκάφα ολκής γιατί ποτέ δεν είχα κοιτάξει τις τιμές τους, και νόμιζα ότι ο SigX είναι πιο ακριβός... Έχει την ίδια τιμή με τον 50ρη Pitbull, αλλά ο 100ρης Pitbull είναι όντως τουλάχιστον 1000 ευρώ ακριβότερος. H απάντηση πάντως βρίσκεται και πάλι στο σάιτ: o συγκεκριμένος 100ρης Pitbull αποτελεί μια από τις ναυαρχίδες της εταιρίας, με την ακόλουθη προσοχή στην κατασκευή του, κάτι που δεν συμβαίνει στον SigX που παράγεται πιο "μαζικά":

 

Each amplifier is hand built from individual component inspection right down to every last solder connection and then signed by our most experienced and meticulous amplifier Master Builder. Upon completion, tubes are carefully selected and matched; the amplifier is then pre-tested and burned in for a minimum of 72 hours. In the next test stage, all functions and features are tested, final tube selection and biasing takes place, and then channel voicing is evaluated and messaged to perfection. Before his signature goes on the amp, each CLX is thoroughly personally play-tested by Steven Fryette to assure flawless performance.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Ευχαριστώ για την απάντηση. Το μόνο κακό είναι ότι αυτή η παράθεση που σημειώνεις αναφέρεται αποκλειστικά στον CLX (MASTERBUILT), το μόνο μοντέλο που γράφω ότι δεν φέρνει ο Κουρμπής.

  Anyway, αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας γράψει δυό κουβέντες. Ευχαριστώ

www.myspace.com/pogr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρώτησα τον Αντρέα. Μου είπε ότι είναι όπως όταν μπαίνεις σ' ένα πανάκριβο αμάξι και τότε καταλαβαίνεις την διαφορά, έτσι πρέπει να τους ακούσω πλάι πλάι για να καταλάβω, μόνο που αυτήν την στιγμή o Ultra Lead δεν υπάρχει στον Κουρμπή. Σε κανένα μήνα πιστεύω.

www.myspace.com/pogr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου