Προς το περιεχόμενο

DirectX 11 Και Αναβαθμίσεις


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Αν και το θέμα έχει να κάνει περισσότερο με βίντεο παρά με ήχο, παρ'όλα αυτά σκέφτηκα να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται και ασχολούνται με το "σπορ", μιας και το βίντεο ή βίντεο κλιπ είναι μία επέκταση της μουσικής που γράφουμε.

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Το λειτουργικό μου είναι (ακόμα) το Vista Ultimate x64 με έναν Q6600 στα 2.4GHz και 2GB Ram (είχα 6 αλλά τα 2Χ2 ντιμάκια, αποδίμησαν είς κύριον), κάρτα ήχου την Edirol UA 4FX και κάρτα γραφικών ATI HD2600PRO 512MB GDDR3.

 

Προχθές κατέβασαν τα vista αναβαθμίσεις της τάξεως των 300ΜΒ!!! Και συγχρόνος κατέβασα τους τελευταίους Catalyst 9.10

Κανονικά με το υπάρχον σύστημά μου, η κάρτα μου θα έπρεπε να υποστηρίζει το πολύ DX10, μετά τις αναβαθμίσεις όμως είδα αυτό:

System1.png

'Εμεινα κάγκελο ??? ??? Νόμιζα πως είναι κάποιο λάθος ή bug και έτσι κατέβασα ένα benchmark utility το Heaven Benchmark v1.0 και το έβαλα να τρέξει σε DirectX 11 και ιδού τα αποτελέσματα

DX11BenchmarkResults.png

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα γραφόμενα της ATI αλλά και της Microsoft, το DX11 τρέχει μόν σε Windows 7 με τις καινούργιες κάρτες της ATI HD5xxx.

Και λέω 'γω τώρα, και πως έγινε αυτό σ'εμένα?

Πάλι μας κοροϊδεύουν?΄

Μήπως μία απλή αναβάθμιση είναι αρκετή για να πάρεις κατι τις εξτρά και όχι να τρέχεις και να αγοράζεις οτι σου πασάρουν ή εγώ είμαι ο κ0λ0φαρδος της υπόθεσης?

System_Benchmark.png.051ef9068da720571238d185794b6fc7.png

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου