Προς το περιεχόμενο

Θελω τις γνωσεις σας σχετικα με την αλλαγη τρεμολο σε ibanez s


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω μια ibanez s470 μοντελο του 1998 απο τα ακριβα της εποχης (400.000 δραχμες αν θυμαμαι καλα ειχε τοτε) και θελω να την αξιοποιησω ξανα μιας και ειχε παραμεληθει λιγο απο πλευρας παιξιματος μονο γιατι η ολη κατασταση της ειναι αψογη.Θελω μονο να αλλαξω το τρεμολο.Οχι οτι χανει απλα εχει ξεφτισει λιγακι απο τα χρονια και θελω να βαλω καινουριο.Απο τη μανα της φοραει lo trs 1 japan.

Το μονο που εχω διαβασει κυριως απο το jemsite ειναι οτι το floyd rose original & το floyd rose pro (που με ενδιαφερει και περισοτερο λογο low profile) μπαινουν χωρις καμια μοντα.Η μονη απορια που εχω ειναι τι γινεται με το radius.Δηλαδη το floyd rose για παραδειγμα βγαινει σε εκδοσεις ας πουμε για διαφορετικο radius????Η ειναι fix και παει παντου??(sorry αν η ερωτηση ειναι χαζη!!) :D

Εχει κανενας καποια αλλη πληροφορια για το συγκεκριμενο θεμα?

 

 

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το radius είναι κάτι που ρυθμίζεται σε όσες γέφυρες μπορείς να ανεβοκατεβάσεις τα saddles. Νομίζω σε όλες τις σύγχρονες γέφυρες τύπου floyd rose γίνεται αυτό.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαζεις το floyd και κατω απο τα saddles μπαινουν φετες απο αλουμινιο η οποιοδηποτε αλλο υλικο ωστε να ακολουθει το radius της ταστιερας σου.Για μενα μην αλλαξεις το τρεμολο.Αντι να δωσεις 230 για ενα floyd δωσε κατι παραπανω και παρε και αλλη μια κιθαρα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου