Προς το περιεχόμενο

marshall dsl 401 ή marshall tsl 601 ???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.Σκοπεύω πολύ σύντομα να επενδύσω στην σγορά ενός εκ των δυο ενισχυτών μιας κ ειμαι fan των marshall.Συνηθως παιζω σπιτι η τζαμαρω με φιλαρακια.Ακουω προτάσεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέμα γούστου και οι 2 αν είσαι φαν των Marshall, προσωπικά θα επέλεγα τον DSL401 για αρκετούς λόγους. Κατά την γνώμη μου καλύτερα καθαρά και πιό "γεμάτα" γκάζια. Δεν έχει την ευελιξία του TSL όσο αφορά τις ρυθμίσεις με 3 κανάλια, όμως μου ακούγεται σαφέστατα πολύ πιό ολοκληρωμένος ο DSL σε σχέση με τον TSL... πρόσφατα απέλτησα τον DSL 100W head και ίσως για πρώτη φορά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τους "μοντέρνους" σχετικά Marshalls.

Έχει ένα θέμα με τα πρίμα ο DSL401 προσωπικά δεν θα έβαζα τα πρίμα πάνω από το 1-2 κάτι που δεν συμβαίνει όμως στο DSL 100 head. Αν εξαιρέσεις αυτή τη λεπτομέρεια ο DSL 401 είναι κατά πολύ ανώτερος για τα δικά μου πάντα δεδομένα από τον TSL601...

 

(lol με SG 61 reissue παίζω και γω στον Marshall συνήθως o συνδιασμός απλά δεν υπάρχει!)

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικα σαν πρωην κατοχος του dsl 401 δεν θα στον προτεινα γιατι ισως θέλεις παραπανω γκαζι και δεν ειναι καθολου μοντερνο για τα δικα μου αυτια, επίσης είχε ενα εκνευριστικά εντονο σκαλοπάτι εντασης μεταξυ των δύο καναλιων.

 

Για τον Τsl δεν γνωρίζω κατι.

 

Τωρα αν εχεις σκοπο να φτασεις στο χιλιαρικο ριξε και μια ματια στους μεταχειρισμενους μπορει να βρεις εναν jvm που ειναι κλασεις ανωτερος για μενα παντα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέμα γούστου και οι 2 αν είσαι φαν των Marshall, προσωπικά θα επέλεγα τον DSL401 για αρκετούς λόγους. Κατά την γνώμη μου καλύτερα καθαρά και πιό "γεμάτα" γκάζια. Δεν έχει την ευελιξία του TSL όσο αφορά τις ρυθμίσεις με 3 κανάλια, όμως μου ακούγεται σαφέστατα πολύ πιό ολοκληρωμένος ο DSL σε σχέση με τον TSL...

 

αλλά

 

ριξε και μια ματια ............ (στον) jvm που ειναι κλασεις ανωτερος για μενα παντα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις...κοιταξτε δε σκοπευω να αυξησω το κασε μου πανω απο χιλιαρικο κ θελω να παρω κατι που να μου μεινει.αυτη τη στιγμη εχω εναν marshall avt 20 xt αλλα δε αηνει απολυτα ικανοποιημενο,κατι του λειπει...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μιά χαρά και ο jvm απλά δεν τον ανέφερε στην επιλογή του , η οποία ήταν μεταξύ DSL - TSL. Προσωπικά εξακολουθεί να μου αρέσει ο DSL από τον JVM (σαν γούστο ειδικά σε κεφαλή)

 

O μόνος JVM που παραδέχομαι ότι στην κυριολεξία με ξετρέλανε είναι ο compo JVM 100W με 2χ12''. Από τους καλύτερους Marshall ήχους ever.

 

 

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου