Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις με τη σεσουλα


Insomniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα, ξυπνησα με πονοκεφαλο σημερα γιατι εχουνε μαζευτει μπολικες ερωτησεις..Οποιος ξερει κι εχει ορεξη να κατσει ν'απαντησει ας βοηθησει!

 

1)Εχω δυο οθονες και ολα μου πανε καλα γενικα (παω παραθυρα απο δω κι απο κει, στο Nuendo μπορω να εχω το mixer στα δεξια και το sequencer αριστερα κτλ.κτλ.), αλλα οταν παω στο Reason και κανω detach sequencer window και παω να μετακινησω το sequencer στα δεξια δεν γινεται - δεν μπορει να βγει εξω απο τα ορια του κεντρικου παραθυρου του reason...Εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο?Λυνεται καπως?

 

2)Στο Nuendo τωρα, αμα εχω δυο mono tracks και θελω να τα βαλω σε ενα stereo track, γινεται?Π.χ. Overhead L και Overhead R ξεχωριστα και να θελω να τα βαλω σ'ενα track Overheads Stereo. Ενταξει, μπορω να τα στειλω σ'ενα group αλλα θα με βολευε αρκετα περισσοτερο απλα να τα εχω σ'ενα stereo track. Εχω δοκιμασει: α)να κανω bounce τα 2 mono σε stereo, β)να τα στειλω σε stereo group. Αυτα τα εχω ηδη κανει οποτε οποιαδηποτε επιπλεον προταση ειναι ευπροσδεκτη!

 

3)Defragmentation: Καλο ειναι, αλλα καπου ειχα διαβασει (και δυστυχως δεν θυμαμαι που) οτι η Steinberg προτεινει οσοι χρησιμοποιουν Cubase η Nuendo να μην κανουν defragment γιατι αυτα τα προγραμματα εχουν εναν δικο τους τροπο για να διαβαζουν τα audio files και αμα κανεις defragment μπορει να δημιουργηθει προβλημα. Εχει ακουσει κανεις αλλος κατι τετοιο?

 

Αν τελικα κανω defragment, ξερει κανεις κανενα utility που να ειναι καλυτερο απο τον defragmenter των Windows?

 

 

Αυτα τα λιγα ηταν, ευχαριστω εκ των προτερων οποιον βοηθησει εστω και λιγο![/b]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν τελικα κανω defragment, ξερει κανεις κανενα utility που να ειναι καλυτερο απο τον defragmenter των Windows?

 

Χαλαρά. Το Executive Software Diskeeper. Πολύ ανώτερο απ'το -απ'ό,τι λένε οι ειδικοί- μάπα defragmet tool των windows. :wink:

 

 

Defragmentation: Καλο ειναι, αλλα καπου ειχα διαβασει (και δυστυχως δεν θυμαμαι που) οτι η Steinberg προτεινει οσοι χρησιμοποιουν Cubase η Nuendo να μην κανουν defragment γιατι αυτα τα προγραμματα εχουν εναν δικο τους τροπο για να διαβαζουν τα audio files και αμα κανεις defragment μπορει να δημιουργηθει προβλημα. Εχει ακουσει κανεις αλλος κατι τετοιο?

 

Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αλλά τι να πω... για να το λέει η Steinberg, κάτι θα ξέρει παραπάνω... (εκτός αν είναι μούφα η πληροφορία) :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου