Προς το περιεχόμενο

ring ή εσωτερικα mufler


grohl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάρε ή evans ή remo muffle rings. Αν έχεις παλιά δέρματα κόψε στο σχήμα των παραπάνω τα δέρματα(ένας δίσκος ζελατίνης-πολυμερούς στην ουσία). Δοκίμασε και τα moongel που προαναφέρθηκαν είναι πολύ καλύτερα και δεν σκοτώνουν τελείως τον τόνο του τυμπάνου. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά έχω στο σέτ μου τα Remo Muff'ls σε όλα τα τύμπανα με Pinstripe δέρματα και στο βαθύ στο κάτω δέρμα που είναι το μαμίσιο της pearl έχω βάλει το ζελέ που προαναφέρατε. Ο στόχος μου ήταν να μειώσω τη φασαρία βασικά και πιστέυω πως το κατάφερα αλλά τελικά έφτιαξε και ο ήχος με ένα σωστό κούρδισμα. Τα rings τα χω δεί σε διάφορα στούντιο και δοκίμασα να τα βγάλω σε κάποια φάση σε μια πρόβα και τα τύμπανα άλλαξαν ήχο. Αυτό που είναι πολύ βασικό είναι ότι και να βάλεις [πετσέτεs βαμβακια rings mufles μαξιλάρια ζελέ κτλ] να κουρδίσεις αφού το βάλεις για να έχεις τον ήχο που θέλεις. Το καλό είναι πως τίποτα απο όλα αυτά δεν κοστίζει παρα πολύ οπότε μπορείς να πειραματιστείς. Πιστέυω πάντως οτι τα muflers κάνουν την καλύτερη δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι. Αυτά είναι τα rings κ τα βάζεις πάνω στο τύμπανο ενώ τα άλλα είναι με το σφουγγάρι είναι τα muflers και τα βάζεις μέσα στο τύμπανο κάτω απο τη μεμβράνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α, μάλιστα. Πολύ ωραία, ευχαριστώ. Rings θέλουμε, που μπαίνουν από πάνω. Από που θα μπορούσα να προμηθευτώ;; Άμα πω στο Drumstore τα νούμερα, θα μπορεί ας πούμε να μου τα στείλει;; Γιατί λίγο που κοίταξα, δεν βρήκα κάτι..

http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πήρα απο τον Στόλλα (Θεσ/νίκη) ενα σετ RemOs (12",13",14",16", έχει και άλλα μεγέθη καθώς και ξεχωριστά δαχτυλίδια), 13.50E και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, κύριως όσον αφορά τα τομ τομ μου.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου