Προς το περιεχόμενο

ερωτησεις σχετικα με το gear


Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλοι μου γεια σας,

Ειμαι 15 χρονων και παιζω σε μια μπαντα. Παιζουμε classic rock κομματια οπως acdc και τετοια, αλλα τωρα αρχιζουμε και λιγο πιο βαρια , οπως iron maiden και  τετοια. Απο κιθαρα ειμαι οκ. τωρα το προβλημα ειναι για εναν τετοιο ηχο και για την ολοκληρωση του gear μου, τι θα μου προτεινατε εσεις με βαση τη μουσικη αυτη που παιζουμε. Υπ' οψην παμε για live και για καμια ηχογραφηση. Δεν θελω λοιπον ουτε κατι επαγγελματικο, αλλα ουτε κατι για  home use. Τ θα μου προτεινατε σε πεταλακια, και τι σε πεταλιερα, για πεταλακια ενδιαφερομαι μονο για  distorsion  και flanger. wah wah εχω.

 

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο κιθαρα, εχω μια fender baja telecaster,  και απο ενισχυτη εχω εναν ibanez 10w. βεβαια ο θειος μου επειδη κι αυτος παιζει κιθαρα μου εχει δανεισει εναν fender deluxe 85. Πιο πανω ομως λεω πως δν το θελω για home use. (φιλικα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=25003

Καινούργιο είναι 100 ευρώ πάνω

 

http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=25196

60 ευρώ πάνω

 

http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=25059

10

 

Από Flanger το πιο φθηνό που θα αγόραζα

http://www.thomann.de/gb/electro_harmonix_stereo_electric_mistress.htm

 

 

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις:

http://www.thomann.de/gr/boss_me70.htm

 

Εάν τα έχεις μαζέψει τα 250, γιατί να το μειώσεις στα 200 συγκεκριμένα για αγορά πεταλιών?

www.myspace.com/pogr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρα!

Γενικα δοκιμαζω συνεχεια  πεταλια (distrortion-overdrive κ ολα τα υπολοιπα...) Αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα, ειναι οτι το προσωπικο γουστο παιζει τεραστιο ρολο..Καλα κανεις και μαζευεις γνωμες λοιπον, αλλα μην αγορασεις οτιδηποτε χωρις να το δοκιμασεις αρκετα σε καποιο μαγαζι η απο καποιο φιλο..και προσοχη, οταν λεμε να το δοκιμασεις, να το δοκιμασεις εσυ ο ιδιος, με την κιθαρα σου.. μην πεσεις σε κανεναν εξυπνακια μαγαζατορα (εχουμε γεμισει απ αυτους) που απλα θα συνδεσει το πεταλι στην ενισχυταρα των 2000 ευρω , θα παιξει 3-4 εντυπωσιακα licks και μετα θα το βαλει στο κουτι του... εσυ να δοκιμασεις, και κατα προτιμηση σε περισσοτερους απο εναν ενισχυτες, μικρους και μεγαλους. Ειναι δικαιωμα σου σαν πελατης..

Κατα τ αλλα, προσωπικα τελευταια την εχω καταβρει με το  vox-satchurator σε συνδυασμο με το mxr-micro amp για booster.. και η γνωμη μου ειναι οτι για το στυλ που περιγραφεις θα ταιριαζε..

Για flanger, το mxr flanger ειναι το αγαπημενο μου, αλλα ειναι ακριβο.. Το boss δε νομιζω να σ απογοητευσει... Τσεκαρε τα..

Α. και παρε οπωσδηποτε αποδειξη και ρωτησε τους να σου πουν με εγγυηση συγκεκριμενα τι γινεται.. Αν ακουσεις πχ.. 'ναι ναι..φυσικα..εναν ολοκλήρο χρονο εγγυηση εχουνε', να ξερεις οτι το μινιμουμ της εγγυησης στην ευρωπαικη ενωση ειναι 2 χρονια.. (κ εγω εδω στο νοιζ το εμαθα αυτο... ;))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου