oselifer Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Παρέλαβε κανείς τις τελευταίες μέρες με τα μπλοκα των αγροτών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Παρέλαβε κανείς τις τελευταίες μέρες με τα μπλοκα των αγροτών; Πιθανότατα έχουμε κολλήσει στον Προμαχώνα. :-\ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos_Oikonomou Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Είχα παραγγείλει 4-5 προϊόντα εκ των οποίων τα 2 ενώ έλεγαν stock δεν ήταν (περίμεναν νέα παρτίδα από τις εταιρείες). Οπότε συνολικά άργησαν όλα 1,5 μήνα. Γενικώς όμως μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Θέλουν λίγο βελτίωση στο αμπαλάζ. enjoy my silence Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Πιθανότατα έχουμε κολλήσει στον Προμαχώνα. :-\ Εμένα ήταν στη Σόφια σήμερα..Συνήθως την επόμενη τα παραλαμβάνεις αλλά τώρα είμαστε στα χέρια του θεού.. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Καλά, δεν έρχονται μέσω Ιταλίας; Περίεργο... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Καλά, δεν έρχονται μέσω Ιταλίας; Περίεργο... Κι εγώ εκεί ποντάριζα, αλλά...τσου. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsoulf Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά εγώ παράγγειλα μια GIBSON FLYINF V TOY 68 καινούρια και όταν ήρθε η ταστιέρα ήταν γδαρμένη. Δεν από το ταξίδι διότι ήταν μέσα σε σκληρή θήκη η οποία ήταν άθικτη ήταν καθαρά κατασκευαστικό το λάθος. Αυτοί δεν το είδαν και μου την στείλανε έτσι. Φυσικά στενοχωρήθηκα πολύ γιατί μου στείλανε γδαρμένη ταστιέρα… και μπήκα στην διαδικασία να πάρω πίσω τα χρήματά μου. Την έστειλα πίσω και ακολούθησε μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία από διήρκησε περίπου 1 μήνα . την Παρασκευή αυτήν θα μπουν όλα τα λεφτά στην τράπεζα. Αν δεν μπουν θα ξαναχτυπήσω τα νέα… Thomann και πάλι thomann Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε tsoulf θα μπορουσες να μιλισεις με τον Θοδωρη απο το dv μεσω εμαιλ και να του ελεγες πριν στειλει την κιθαρα να την τσεκαρει.Εγω αυτο εκανα με την ibanez μου και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zack Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 πως επικοινωνεις με τον θοδωρη απο το dv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 του στελνεις ενα mail εδω ->[email protected] just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση