Προς το περιεχόμενο

audiophile 2496 -no sound- help


apos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και κάποιους μήνες αγόρασα -μεταχειρισμένη- μια audiophile 2496. Λόγω συγκεκριμένων κολλημάτων - άσχετων με το PC- μόλις τώρα προσπάθησα να την εγκαταστήσω. Η εγκατάσταση πήγε μια χαρά -κατέβασα τελευταίους drivers- και γενικά όλα δείχναν ΟΚ. Μόνο που... δεν έβγαζε ήχο... Λεπτομέρειες θα μου πείτε, αλλά... :-) Στο control panel αν και λέει "This device is working properly", δείχνει το volume απενεργοποιημένο ("greyed out"). Δοκίμασα ότι περνούσε από το μυαλο και τις γνώσεις μου, τόσο από το control panel, όσο και από το control panel της κάρτας, αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και είπες ότι δοκίμασες αρκετά πράγματα,απενεργοποίησες την όποια άλλη κάρτα ήχου έχεις?Ας πούμε την on-board από την μητρική σου?Αν έχεις Cubase δες μέσα από εκεί τις ρυθμίσεις να είναι σωστές.Επίσης δες αν οι δεύο κάρτες σου χρησιμοποιούν το ίδιο irq.Πέρα από αυτά δε μου ρχεται τίποτα άλλο να κάνεις.Η κάρτα είσαι σίγουρος ότι ήταν μια χαρά πριν την αγοράσεις?Την άκουσες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο Patchbay/Router όρισε το H/W OUT 1/2 στο WavOut 1/2 ή στο Monitor Mixer.Αν το βάλεις στο monitor mixer φροντισε να έχεις τέρμα το volume του master και του wavout 1/2 στην καρτέλα monitor mixer.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις Cubase δες μέσα από εκεί τις ρυθμίσεις να είναι σωστές.

 

 

Βασικά αντιμετωπίζω γενικότερο πρόβλημα, όχι μόνο στο cubase. Πχ στην αναπαραγωγή mp3, δεν έχει καθόλου ήχο.

 

Είχα εγκατεστημένη την audigy 2 zs, την οποία και αφαίρεσα τελείως από τη motherboard για να είμαι σίγουρος ότι δεν επηρεάζει. Όσο για την on-board κάρτα, το μόνο που μπορώ είναι να την κάνω disable.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου