Προς το περιεχόμενο

Studio σε υπόγειο....Help! Urgent!


Ottomo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...ρε παιδιά τι γίνεται? Είναι αλήθεια οτι η Πολεοδομια δεν δίνει άδειες για επιχειρήσεις σε υπόγεια?Σίγουρα έχω δέι νεες εταιρίες εργαστήρια να ανοίγουν σε τέτοιους χώρους. Ολοι εσείς με τα στούντιο με τι άδειες είστε?έχω βρέι ενα πολύ καλο χώρο σε υπόγειο. τι παίζει θα έχω πρόβλημα?

www.fabliquid.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι δεν ρωτας στο πολεοδομικο τμημα του Δημου που βρισκεσαι; Καλυτερα να μην ζητας τετοιες πληροφοριες απο "τριτους"..Πηγαινε στην πηγη των προβληματων σου, ωστε να εισαι καλυμμενος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού συμφωνήσω με τον freemind, να πω ότι η Πολεοδομία δεν ενδιαφέρεται για το τι επιχείρηση ανοίγει και που. Καπου δεν πρέπει να έχεις πληροφορηθεί σωστά. Η Πολεοδομία το μόνο που έχει να κάνει, είναι όταν χτίζεται κάτι, να χτίζεται με τους κανόνες δόμησης που ισχύουν. Καμιά επιχείρηση δε χρειάζεται άδεια από την Πολεοδομία για να ανοίξει, παρά μόνο για να κάνει οικοδομικές εργασίες και μετατροπές.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ για τις απαντήσεις...βασικα εχω επικοινωνησει με την Πολεοδομια...και μαλιστα με ενα αγενέστατο μανακα που δεν συζητουσε το θάμα υπογείου. Τελικα το εψαξα παραπάνω μέσω δικηγόρου και ωρήκα ότι υπάρχουν καποιοι όροι αλλα γίνεται. Οι άδεις προέρχονται απο την πολεοδομία μεταξύ αλλων. Αυτο που θα ήθελα να μάθω ειναι αν κανείς εχει προσωπική εμπειρία με κάτι ανάλογο...και κυρίως ως τί είδους εταιρία εχει πάρει την άδεια.Εχω ακόυσει οτι και σε περιπτώσεις που σαν στούντιο δεν μπορει κανεις να πάρει αδεια μπορεί σαν μουσικοσυνθέτης κτλ...Θα ήταν πολυ καλό να ακουσω καποιες απόψεις απο ατομα με προσωπικές εμπειρίες...

www.fabliquid.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξέρω πολλά αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα να μάθεις που υπάγεται η επαγγελματική κατηγορία που θα δηλώσεις δηλ. στο επαγγελματικο επιμελητηριο, βιοτεχνικό, εμπορικό, μάλον στο επαγγελματικό πρέπει να είσαι αλλά και στα άλλα επιμελητηρια πρέπει να έχουν κοντινές ιδιότητες φτιάξε τα χαρτιά σου κάνε και έναρξη βάση της ιδιότητας που θα έχεις πάρει από το επιμελητηριο και όλα καλά μην τα πολυσκαλίζεις και βάλεις μόνος σου τρικλοποδιές.

 

* τα τις εφορίας μπορεί να πει δυο λόγια παραπάνω; ο wasted_sunsets

 

 

* μια ιδιότητα που πρέπει να είναι ενταξει είναι ηχογραφήσεις & αναπαραγωγές ήχου , πρέπει να υπάγεται στο επαγγελματικο επιμελητηριο

μπες μέσα στα site των επιμελητηριων και θα βρεις μόνος σου την ιδοτητα που σου κάνει ή είναι κοντινή.

 

 

αυτά από εμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

* τα τις εφορίας μπορεί να πει δυο λόγια παραπάνω; ο wasted_sunsets

 

Πίστεψέ με φίλε αν είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα δε θα χα κανένα πρόβλημα να βοηθήσω το φίλο Ottomo. Δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ όμως και έτσι δε μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένος.

 

Να επισημάνω ότι ο φίλος μας θέλει να ξεκινήσει μια επιχείρηση,κάποιο επάγγελμα δλδ ,και άρα πρέπει να να δει κάτω από αυτή τη σκοπιά και τις ενέργειες που πρέπει να κάνει για να αναζητήσει τις σωστές συμβουλές, γιατί δυστυχώς στη χώρα μας, αν και θα πρεπε να είναι κάτι απλό αυτό, δεν είναι.

 

Κατά τα λοιπά σωστά τα λες πρέπει να εγγραφεί στο επαγγελματοβιοτεχνικό επιμελητήριο, κάπου στην Ακαδημίας είναι, ΤΕΒΕ και άνοιγμα βιβλίων στην Εφορία.

 

Ξαναλέω ότι με το φτωχό μου μου μυαλό δε βλέπω που εμπλέκεται η Πολεοδομία στην όλη διαδικασία (να μην πέσουν οι τοίχοι από τα ντεσιμπέλ ίσως; ) , και κάτι άλλο που έχει ξανατονιστεί στο φόρουμ, να επιτρέπεται από τον κανονισμό της πολυκατοικίας.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου