Προς το περιεχόμενο

Funky... Jazzy... happy... groovy... something


Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λειπει η ζωντανια κ ο αληθινος ηχος που αυτο ειναι μεγαλο πραμα καθως αυτο το articulation ειναι που τα κανει ολα.Αυτο δειχνει το λανθασμενο ανθρωπινο παιξιμο που αυτο υπαρχει παντου.

 

Ειναι μιντι ψοφιο τελειως ετσι παραγωγη για να δειξεις σχετικα με την αρμονια πραματα.Δεν ξερω κ δεν μπαινω στην διαδικασια να χαρακτηρισω συγκεκριμενα καποιο οργανο γιατι αν το διορθωσεις ειμαι 1000% σιγουρος πως μετα δεν θα χει τελειωμο, θα τα αλλαζεις ολα.

 

Ισως να επαιρνες τπτ samples πακετα ηδη παιγμενα απο ανθρωπο κ ηχογραφημενα κ να τα ταιριαζες.Liquid Instruments ειναι κατι γνωστα που εχω δουλεψει κ κανεις θαυματα με αυτα βεβαια πειραζεις ελαχιστα το παιξιμο αλλα εχουν πολυ τιμιο ηχο για υπολογιστη.Ισως θες πιο φανκομαυριλα γενικοτερα στον ηχο κ τωρα σχεδον ολοκληρο ειναι σαν να βαλες καμμια συμφωνικη να στο μαυρισει χωρις να χει ξαναπαιξει swing.

 

Γενικα εχω να χαρακτηρισω κιαλα αλλα παντα αυστηρα γιατι αν το παρουμε στο χαλαρο μια χαρα ειναι.Αν μου το δινες ομως να το ακουσω χωρις να παιζει το ρολο του background δεν θα το προτιμουσα ειναι η αληθεια.

 

Καποιος που εχει ιδεα με το γενικοτερο στυλ ομως μπορει να χαρακτηρισει αλλιως επιφανειακα ειναι σουπερ στο ξαναλεω μην πειραξεις τπτ κ χειροτερεψει.

 

Κατι που ειπες οτι θα το ξαναγραψεις λαιβ παλι μην κανεις τον κοπο γιατι εισαι πιανιστας κ σκεφτεσαι πιανιστικα.Δεν μπορεις να δωσεις το feel τον ηχο το παιξιμο ενος drummer,bassista,pneystwn κτλ. κτλ.

Το εκανα για χρονια παλιοτερα με τις παραγωγες κ η μονη λυση ειναι samples τα οποια μπορεις απλα να τα πειραξεις ή να κανεις μια σωστη διαλογη-μιξη τους.Παντα με γνωμονα το αποτελεσμα στο αληθινο γιατι ξαναματαλεω αυτο που εχεις κανει ειναι αποδεκτο για τη δουλεια που το θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τέλος πάντων. Θα ήθελα να παίζω παιχνίδια με τέτοια μουσική btw :)

 

Grim Fandango ^^

Παιχνιδάρα και με παρέπεμψε κιόλας η μουσική σε αυτό :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά μπράβο... Ωραίο θέμα ειδικά για παιχνίδι, είναι δυναμικό.

 

Μονο κάτι: εμένα γιατι μου ακούγονται πολυ fake τα πνευστά? Κάποια άλλα κομματάκια που είχες φτιαξεί παλιότερα και αν δεν κανω λάθος είχες χρησιμοποιήσει ένα προγραμμα το Sample The Trumpet ή καπως ετσι ήταν πολύ αληθεινή η αισθηση. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου.

 

It dont mean a thing, if it ain't got that swing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου