Προς το περιεχόμενο

Συλλογή Accordion (Ακορντεόν)


george_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στις Κυρίες & στους Κυρίους του forum!

 

Πέρασε στα χέρια μου συλλογή με σχετικά παλιά Ακορντεόν - σχεδόν στο σύνολο τους Ιταλικά - εκ των οποίων πολλά από αυτά είναι καινούρια.

 

Δεν ασχολούμαι και δεν ξέρω να παίζω πλήκτρα και θα ήθελα από τους γνώστες του forum μια πρώτη οικονομική εκτίμηση αυτών.

 

Οι σχετικές φωτογραφίες και κάποια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά επισυνάπτονται στο σχετικό αρχείο .pdf.

 

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

 

Συλλογή_Accordion.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα!

 

Απο αυτα είχα στη κατοχή μου το Weltmeister Stella, το οποιο αγορασα καινουριο πριν απο 15 χρονια περιπου 100 ευρω (τοτε 35000δρχ) και το πουλησα πριν απο 2 χρονια περιπου 120 ευρω.

 

Τα Weltmeister οπως το Stella αλλα και τα υπολοιπα που εχεις στο αρχειο ΔΕΝ ειναι καλα κομματια. Δεν ειναι αξιόλογα ακκορντεον και συχνα παρουσιαζουν προβληματα. Τα Paolo Soprani, Hohner κλπ που εχεις ειναι σαφως σε καλυτερη-ανωτερη κατηγορια αλλα για καλυτερη αξιολογηση μονο απο κοντα.

 

Απο το λιγο που τα ειδα δε νομιζω να εχεις χτυπησει και κανενα θυσαυρο. Δεν ειναι δηλαδη σε καλη φυσικη κατασταση... Αλλα οπως ειπαμε, πρεπει απο κοντα... να ακουσουμε το οργανο και μετα.

 

Για τα Weltmeister ομως ειμαι αρκετα σιγουρος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ που έκανες τον κόπο να κοιτάξεις το θέμα και να γράψεις δύο λόγια.

 

Σαφώς και δεν τρέφω αυταπάτες για το ζήτημα του θησαυρού...άλλωστε αν είχα ΜΙΑ υποψία ότι θα λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα από αυτά, θα έμπενα στη διαδικασία των εκτιμητών κτλ κτλ...

 

Πάντος - μιας και το αναφέρεις - αν έχεις τη διάθεση να τους ρίξεις μια ματιά και είσαι εντός Αττικής, το email μου είναι φανερό. Στείλε ένα μήνυμα να βρούμε τον τρόπο της συναντήσης μας.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου ειμαι απο Θεσσαλονικη.

 

Πραγματικα, θεωρω ΑΔΙΚΟ για τα μουσικα οργανα να τα αξιολογησω απο μια φωτογραφια. Για το Weltmeister το εκανα γιατι σου ειπα οτι το ειχα για πανω απο 10 χρονια, το προσεχα οσο τιποτα αλλο και ξερω περι τινος προκειται. Τα αλλα μονο απο κοντα, αλλα απο οτι φαινεται θα πρεπει να ενδιαφερθει καποιος αλλος...

 

Το ακκορντεον ειναι πολυ ευαισθητο οργανο. Ξεκουρδιζεται, επιρρεαζεται απο την υγρασια, τοσο στα μηχανικα του μερη οσο και στη φυσουνα του. Ο χρονος αρκετες φορες αφηνει "σημαδια" τα οποια ΔΕΝ ξεπερντιουται. Μονιμα "σημαδια".

Επισης θελω να σου εφιστησω τη προσοχη σε τυχων μαγαζοτορες που θα πας το οργανο για αξιολογηση. Πρεπει να τους εχεις ΤΥΦΛΗ εμπιστοσυνη γιατι λογικο ειναι να θελουν να κοψουν εως και 50% τις πραγματικης αξιας. Οχι μονο για να μπορεσουν να το πουλησουν αλλα και για να μπορεσουν να το αγορασουν απο εσενα.

Καλυτερα ειναι να βαλεις αγγελιες και να περιμενεις να οποιος ερχεται να σου βαζει και μια τιμη.

Παντως πραγματικα θα σου πει πολυς κοσμος κατω απο 100 ευρω για τα περισσοτερα μοντελα και δε ξερω τι νοημα θα εχει...

Γενικοτερα οπως σου ειπα τα Paolo Soprani ειναι πολυ καλα, αλλα το θεμα ειναι αν ειναι και καλα απο κοντα. Αν δεν εχουν καποια βλαβη. Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα.

 

Αυτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου