Προς το περιεχόμενο

BIG MUF


gilmour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα......Μέρες που είναι λέω κι εγώ σαν καλός καταναλωτής και μέτριος κηθαρίστας να πάω για ψώνια....Για μήνες ψάχνω για ένα distortion και έχω ακούσει διάφορα από δαύτα.Σήμερα το πρωί πέρασα απο τον Διαμαντόπουλο στην Αθήνα και άκουσα το Big Muf. Μου είπε ο πωλητής....."φίλε, αυτό είναι ΤΟ fuzz...." και τον έβαλα να μου το δώσει να παίξω.......Έπαθα πλάκα....μου άρεσε σαν ήχος....μου άρεσε η ιστορία του (έπαιζε ο David Gilmour με αυτό) και τέλος μου άρεσε η τιμή του ( 85 ευρωπαικά....).Θα ήθελα την γνώμη σας γιατι μάλλον θα πάω να το πάρω....Η κιθάρα μου είναι μια Fender Strat Mexico με Naville studio στη θέση Neck και JB Jr στη θέση bridge......

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Μπιγκ Μαφ (το ασημένιο, όχι το ρώσικο μαύρο) το έχω πάρει 69 ευρώ. Πολύ ωραίος ήχος με μεγάλη ευελιξία και πολλές επιλογές, μου άρεσε πολύ και μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στον ήχο σου, αν και αυτό μπορεί να το κάνει κουραστικό μετά από πολύ ώρα.

 

Ο Γκιλμορ δεν το χρησιμοποιεί ακριβώς σαν φαζ. Αν και εγώ δε συμφωνώ, αρκετοί λένε ότι δεν ακούγεται καλά με χαμπακερς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι κλασσικο πεταλι & βεβαια ακουγεται καλα με ΟΛΕΣ τις κιθαρες μια και εχει τοσο πολυ γκαζι & δικο του χαρακτηρα που τις κανει σχεδον ολες ιδιες!! :lol:

αν σου αρεσει παρε το (το αμερικανικο βεβαια) μια και η τιμη του ειναι εξαιρετικη :wink:

 

εδω θα βρεις μερικα ωραιοτατα βιντεακια demonstration για τα περισσοτερα Ε.Η πεταλια

 

http://thegearpage.net/board/showthread.php?t=118702

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι παρα πολυ καλο φαζ, αλλα ειναι κατι συγκεκριμενο, δεν ειναι ουτε Fuzzface (Hendrix) , oyte Tonebender (Page, Beck, Clapton). Αν δεν κανω λαθος ακουγεται σε καποια τραγουδια απο Σμασιν Παμπκινς, οπως το Ζερο.

 

Α, και μην ακους τους πωλητες, εαν σου αρεσει παρτο, εαν οχι κοιτα αλλου, δηλωσεις απο πωλητες του στυλ "αυτο ειναι ΤΟ πεταλι/κιθαρα/ενισχυτης ειναι συνηθως μουφα."

okai LS85Q

Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζω οτι οι white stripes χρησιμοποιουν αποκλειστικα αυτο.ακουσε τους και θα καταλαβεις ποσο χαρακτηριστικο πεταλι ειναι.το σκεφτομαι και γω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.....Το πήρα σήμερα το πρωί......Στην αρχή όταν έβαλα την κιθάρα μου επάνω δεν μπορώ να πώ οτι μου άρεσε......Ύστερα απο λίγη ώρα παίζοντας λίγο με τισς ρυθμίσεις ανακάληψα πολύ ωραία πράγματα......Το επαίξα με μία LP σε έναν λαμπάτο ενισχυτή Peavy (classic 30) και έπαθα πλάκα....Θα έλεγα οτι οι humbuckers του πάνε.......¶σε που είναι ένα πετάλι που πρέπει να ξέρεις να το παίξεις......Δέν είναι σαν κάποια distortions που παίζουν απο μόνα τους, δηλαδή εντυπωσιάζουν με τον όγκο τους χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω απλά να παίξεις πέμπτες.....Όχι οτι έχουν τίποτα οι πέμπτες ίσα-ίσα......Θα το ψάξω ακόμα και θα σας πώ τις εντυπώσεις μου πιο εμπεριστατομένα..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι παρα πολυ καλο φαζ' date=' αλλα ειναι κατι συγκεκριμενο, δεν ειναι ουτε Fuzzface (Hendrix) , oyte Tonebender (Page, Beck, Clapton). Αν δεν κανω λαθος ακουγεται σε καποια τραγουδια απο Σμασιν Παμπκινς, οπως το Ζερο.

"[/quote']

 

ναι και στο Mellon Collie ακούγεται.

 

Μαζί με την Fender Jaguar μου και τον διακόπτη της low pass μπορείς να κάνεις ωραία εφέ (ιδανικά για κατεδάφιση εκ των θεμελίων :twisted: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου