Προς το περιεχόμενο

Wireless guitar system. Τι...;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρουσα η συζήτηση αλλά κάνεις τόσες συναυλίες ώστε να έχει νοημα μια τέτοια αγορά.Επιπλέον μην νομίζεις ότι θα σου λύσει όλα τα προβλήματα μπορεί και να σου δημιουργήσει καινούργια στους περισσότερους άρτια εξοπλισμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα :D :D

 

Τελοσπάντων κάθε άνθρωπος έχει τους λόγους του που σκέφτεται να διευκολύνει τον ευατό του απλά κανω το αγγελάκι μιας και από διαβολάκια που σε σπρώχνουν σε αγορές είμαστε φουλ στο νοιζ.

 

Πάω να δω κανά dvd του Malmsteam (να με ζεστάνει με ατμο και το γλυκό του παίξιμο) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 

Υ.Γ Πέρα από την πλάκα αν κάνεις την αγορά σκέψου το καθαρό ρεύμα και κάνε πρόβες με την αλλαγή στις μπάντες γιατί σε κάθε χώρο θα πρέπει να λύνεις προβλήματα.

 

Επίσης αν αλλάζεις κιθάρες κράτα τις στην ίδια συχνότητα απέφυγε να έχεις κάθε μία σε άλλη συχνότητα άσχετα αν ο προφανής τρόπος φαίνεται να είναι το να κάνεις το αντίθετο.Έτσι θα αποφύγεις προβληματάκια και εκπλήξεις.Έτσι θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την ουσία δηλαδή το παίξιμό σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

πριν λίγο μίλαγα με ένα φίλο και μου έλεγε πόσο πακέτο τρώνε με τα in ear (ειδικά όταν πρόκειται για κάποιο φθηνό ακουστικό που δεν αποδίδει) όταν δεν γίνονται καλές ρυθμίσεις από τον ηχολήπτη (και τότε παρακαλάνε για monitors) και κατα συνέπεια πόσο 'dead' είναι το stage όταν 'το μόνο' που ακούγεται είναι τα τύμπανα ή πόσο πακέτο είναι όταν ο τραγουδιστής 'φωνάζει' σε κάποια κομμάτια...αλλά και πόσο καλά είναι όταν όλα δουλεύουνε σωστά, σπάνεια βέβαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε Leatherwolf,σορρυ που δεν σου εχω απαντησει ακομα για το ασυρματο,αλλα οσο και αν σου φανει περιεργο και επειδη δεν θελω να λεω παπα...ς..Δεν εχω βρει τιμη,ωστε να σου πω και εγω κατι...μου το ειχε φερει ο teacher μου απο αμερικη και ψαχνω στο νετ,βρισκω την μαρκα αλλα οχι το συγκεκριμενο μοντελο

Ειναι το REXER VR 200...εαν γνωριζει καποιο απο τα παιδια εδω..please help!!

Παρεπιπτοντως προβληματα με ταξιτζηδες,ραδιο κτλ δεν αντιμετωπισα ποτε....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

  Εχω το WMS 40 της AKG Με τις 3 συχνότητες (οι οποιες χρειαζονται) και εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος. Θα σου το προτεινα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sot-k το azden δεν το χεις ακουσει απ οτι καταλαβα!

 

1.ποιο απο ολα εχεις εσυ?(μπικα θωμα και εχει διαφορα για αυτο)

2.εχεις καμια διαφορα στον ηχο σου οταν το χρησιμοποιεις?καμια αλλοιωση η καμια χρωματιση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου πριν απο 3-4 χρόνια αγόρασα απο λογοθέτη το ασύρματο της db WM-220 G

 

http://www.logothetismusic.gr/product.asp?prID=189

 

Το εχω χρησιμοποιησει αρκετα σε live και σε πρόβες και κυριως μεσα στο σπιτι, κατι που πραγματικα μου αρεσει αφου εχω αποφύγει τα καλώδια..Το μονο  προβλημα που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν εχω πανω μου το κινητο τοτε ακουγονται τα γνωστα παρασιτα κατα διαστηματα.αυτο ομως δεν υπαρχουν αν εχω λιγο μακρια το κινητο..

 

Επισης να σημειωσω οτι το συγκεκριμενο μοντελο ειναι VHF και όχι UHF. Αν αγόραζα τώρα θα έπαιρνα κάποιο από την 2η κατηγορία,αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία,καθώς στο δικό μου παρατηρώ μια μείωση της ποιότητας του σήματος κατα 5-10%.Ουσιαστικά δεν είναι τόσο σημαντικό όμως, και δεν ξέρω αν με UHF θα είναι καλυτερα..

 

Στα Live είναι και γ*** τις φάσεις(εννοείται αν δεν κανεις λαιβ σε χώρους 2x2, οπότε δεν χει καμία αξία).

www.myspace.com/subfireband

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

subfire thanx για την απαντηση!

 

κ γω για live το θελω γιατι μπλεκομαι με τα καλωδια αλλα επειδη παιζω κατευθειαν σε κονσολα δηλαδη δεν χρησιμοποιω ενισχυτη φοβαμαι λιγο την ποιοτητα του ηχου και δεν ξερω κ αν συνδεεται κατευθειαν με πεταλιερα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα Live είναι και γ*** τις φάσεις(εννοείται αν δεν κανεις λαιβ σε χώρους 2x2, οπότε δεν χει καμία αξία).

 

Στους μικρούς χώρους είναι που το χρειάζεσαι περισσότερο γιατί δε σου πατάει κανείς τα καλώδια!

 

Anyway, αν και το θέμα είναι του 2005 (!!!) εγώ είμαι κάτοχος του AKG WMS-400 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αφού δίνει αρκετή ένταση στο σήμα μου ανάλογα με το τι ρύθμιση θα κάνω στα volume. Ένα στο δέκτη κι ένα Level στον πομπό.

Μου 'χει λύσει τα χέρια. Αν και κομπρεσσάρει λίγο το σήμα της κιθάρας (δε με χαλάει αυτό). Απλώς όπως όλα τα πράγματα θέλουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

..there's too much panic in this town...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου