Προς το περιεχόμενο

digitech rp1000 - boss gt-10


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mπορεις να περασεις τη ζωη σου διαβαζοντας στο νοιζ τι πιστευει ο Νικος,ο Γιαννης και ο Κωστας για μια πεταλιερα αλλα θα επαιρνε 3 ωριτσες να κατεβεις στο κεντρο να την ακουσεις εσυ ο ιδιος.Βγαλε ενα budget και πηγαινε ακου τα μηχανηματα που σε ενδιαφερουν.Δυστηχως ο καθενας ο,τι εχει αγορασει το ονομαζει καλυτερο και φυσικα βαζω και τον εαυτο μου μεσα,αλλα αυτο που θελεις εσυ δεν ειναι αυτο που θελω εγω  η καποιος αλλος.Αλλος με την tonelab λεει πως παιζει death metal χαλαρα αλλος λεει οτι δεν εχει high gain.Μεταξυ μας το gdi21 της behringer που κανει 40 ευρω εχει καλυτερες εξομοιωσεις mesa και marshall και απο το podxt που κανει 300+ και απο την tonelab που κανει 300.Κατι αλλο ακομα μην το ξεχασω για αυτους που λενε οτι με το x μηχανημα θες μια εβδομαδα ψαξιμο για να βρεις 2 καλους ηχους,αυτα ειναι κλαιν μαιν.Αν σε 30 λεπτα δεν εχεις βρει ενα καλο ηχο κλαφτα Χαραλαμπε.To bulldog distortion μου πηρε 15 λεπτα να το απορριψω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

.Κατι αλλο ακομα μην το ξεχασω για αυτους που λενε οτι με το x μηχανημα θες μια εβδομαδα ψαξιμο για να βρεις 2 καλους ηχους,αυτα ειναι κλαιν μαιν.Αν σε 30 λεπτα δεν εχεις βρει ενα καλο ηχο κλαφτα Χαραλαμπε.

+1000000000000

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα ειναι ολα θεμα γουστων, ακομα και το καλυτερο μηχανημα μπορει καποιον να μην τον καλυπτει, γι'αυτο λεμε ΔΟΚΙΜΗ, ολα τα αλλα ειναι απλα για το αρχειο που λενε. Σωστος ο psycho.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατι αλλο ακομα μην το ξεχασω για αυτους που λενε οτι με το x μηχανημα θες μια εβδομαδα ψαξιμο για να βρεις 2 καλους ηχους,αυτα ειναι κλαιν μαιν.Αν σε 30 λεπτα δεν εχεις βρει ενα καλο ηχο κλαφτα Χαραλαμπε.

Θα συμφωνήσω και εγώ, απλά να συμπλρώσω οτι για να βγάλεις ήχο σε 30 λεπτά με την όποια πεταλιέρα ή ρακ θα πρέπει να είσαι και λίγο εξικοιωμένος με το σπορ.

Για ένα πρωτάρη μπορεί να χρειαστεί και 2 ώρες για να βγάλει ήχο, για το μοναδικό λόγο οτι δεν είναι εξικοιωμένος.

To bulldog distortion μου πηρε 15 λεπτα να το απορριψω..

Άργησες, άργησες ;D ;D (όσο καλή είναι η TL τόσο χάλια είναι όλα τα πετάλια της VOX)

 

 

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παραθετω μια super προχειρη ηχογραφηση του gsp1101...για να ακουστει και αυτη η πλευρα...μην δωσετε σημασια στο χαλια παιξιμο....

http://www.mediafire.com/?4mvzbfudtjz

 

xlr out---presonus firebox--cubase---no mix---no processsing---

οι κιθαρες ειναι δυο διαφορετικα tracks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι υποδοχές midi μπορούν να ωφελήσουν στη σύνδεση με συστήματα ελέγχου που χρησιμοποιούν midi, τα οποία συγκεντρώνουν πολλά απομακρυσμένα διαφορετικά εφφέ και τα ελέγχουν με ένα απλό και συγκεντρωτικό τρόπο, είτε σε μια νέα πεταλιέρα είτε με άλλους τρόπους πχ. σε στούντιο.

 

όσο καλή είναι η TL τόσο χάλια είναι όλα τα πετάλια της VOX

 

Μάλλον εννοείς τα Cooltron, και διαφωνώ κάθετα. Τα βρίσκω καλά έως πολύ καλά, με κορυφαίο το Over The Top Boost που έχω ακόμη, και που δεν έχει αντικατασταθεί με κανένα από τα εκατοντάδες άλλα boost-overdrive πετάλια που έχω ακούσει και δοκιμάσει.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με το midi μπορεις να κανεις να ''μιλησουν'' μεταξυ τους πολλες συσκευες...ριξτε μια ματια παραπανω στο ηχογραφημενο αρχειο που ανεβασα καθως το τοπικ αφορα τη συγκριση gt-10--rp1000...περιμενω σχολια και αν μπορει καποιος ας κανει το ιδιο με μια gt-10....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δηλαδη μπορει να συνδεθει πχ η πεταλιερα μου με το synth του κολλητου μου με μιντι? και μετα τι? την ακουσα την ηχογραφηση πολυ καλη μ αρεσε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου