Προς το περιεχόμενο

Αγορα blues/hard rock πεταλιου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικα το καναλι της παραμορφωσης του frontman 65r δεν ειναι κατι εντυπωσιακο, τουλαχιστον οχι οσο σε αλλους fender που εχω παιξει γιαυτο τεινω περισσοτερο στο TS9 DX.

 

@pascal, there is only one phantolino  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

πρόσφατα άκουσα το MXR GT-OD απο κοντά και μου άρεσε πολύ. κάνει βέβαια καμια 100ή..

 

δες και ένα βίντεο εδώ

 

πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις?

 

υπάρχουν πολύ τίμια πετάλια και φτηνά και υπάρχουν πολύ καλά πετάλια και ακριβά ;)

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεχρι μια 200αρα μαξιμουμ γιατι σκοπευω να φτιαξω ενα απλο setup για να το χρησιμοποιω και επαγγελματικα σε αυτο το στυλ μουσικης. Ωραιο φαινεται το GT-OD βεβαια ολα αυτα με βαζουν σε πειρασμο και ειναι δυσκολο να δοκιμασω κατι απο κοντα εκτος αμα ανεβω αθηνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμ επίσης τώρα το είδα, οτι έχεις frontman..

 

δεν ξέρω αν ο 65άρης είναι πολύ καλύτερος απο τον 15άρη, αλλά αν κρίνω απο τον 15άρη που είχα δανεικό ένα φεγγάρι, πρέπει (ο 65) να είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερος (απο τον 15 που είχα δοκιμάσει) για να αξίζει να τα σκάσεις για πετάλι

 

κατά την γνώμη μου βέβαια.

 

ρίχνε και κανένα μάτι στις αγγελίες, μπορεί να βρείς κανένα Boss SD-1 moded σε ts808 σε καλή τιμή. Εγω πέτυχα ένα και μπορώ να πω πως είναι ό,τι πρέπει για blues και πάει μέχρι και rock, boostάρει άλλα πετάλια, ενισχυτές, είναι κλασσικό πετάλι, "εργαλείο"

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη την εντυπωση ειχα και εγω γιαυτο στραφηκα στον 65r οταν τον βρηκα μολις 200ευρω. Δυστυχως αξιζει μονο το ηχειο του και το καθαρο καναλι που ειναι οτι περιμενες απο εναν fender (αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον), οχι πως με πειραξε ιδιαιτερα απλα στρεφομαι πλεον σε πιο απλα και κλασσικα πραγματα και το μονο που με ενδιαφερει ειναι ενα αξιοπιστο πεταλακι για το στυλ που παιζω. Σευχαριστω για την απαντηση σου θα ριξω μια ματια  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

ακου φιλε αυτο το πεταλακι του video okko diablo  ειναι χειροποίητο το φερνεις με 200ε απο germany  και ιταλια!...απλα κορυφαιο!

 

..κανε και ενα search και θα δεις!

 

http://www.stompbox.de/diablo_english.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σαν φαζ είναι εξαιρετικά ιδιοσυγκρασιακά πετάλια (ειδικά τα συγκεκριμένα) που υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα δώσουν ένα καλό blues/hard rock αποτέλεσμα, και αυτές δεν βρίσκονται σε αυτό το σετάπ.

 

ποιές είναι οι πολύ συγκεκριμένες προυποθέσεις που θα δώσουν καλό ήχο τα συγκεκριμένα φίλε μου?

 

Ρωτάω γιατί μου φαίνεται περίεργο να μπορούν να αποδώσουν τον ήχο που "διαφημιζουν" μόνο υπο πολύ συγκεκριμένες προυποθέσεις.

 

φιλικότατα!!!

 

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα vintage style fuzz 7 ή 8 φορές στις δέκα θα ακουστεί σαν τη γιαγιά τoυ Σπίντι Γκονζάλες που την πατάς στο λαιμό αν τα χρησιμοποιήσεις με κιθάρες και ενισχυτές που δεν ταιριάζουν ηχητικά. Οι υπόλοιπες δυο βεβαίως, αν βρεις τη χρυσή τομή, σε ανταμείβουν ιδιαίτερα για την προσπάθεια αναζήτησης του ιδανικού παντρέματος.

 

Και τα δυο που λίνκαρες είναι βασισμένα στο σχέδιο του Fuzz Face, το 69 (αρκετά αξιόλογο) με germanium και το 70(φτωχό) με silicon.  Αν και δεν είναι πάγιος κανόνας, ταιριάζουν περισσότερο με low output single coils αμέσως μετά την κιθάρα σε δυνατό λαμπάτο (ιδιαίτερα σημαντικό αυτό - οι λυχνίες με κορεσμό κόβουν πολύ από την αγριάδα των φαζ) που δεν είναι ιδιαίτερα πρίμος και twangy αλλά με "ζεστό" χαρακτήρα περισσότερο της κατηγορίας των plexi (χωρίς να αποκλείονται και άλλοι πειραματισμοί - πχ ο Gilmour τα χρησιμοποιούσε με HiWatts), πουσάροντας ελαφρά τον καθαρό ενισχυτή που κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικό να διαθέτει ελάχιστο, σχεδόν μη ακουστό power amp distortion.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου