Προς το περιεχόμενο

Keytars, πείτε την γνώμη σας!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φίλοι συμφορουμίτες! Το ξέρω, το θέμα έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό! Όπως λέει και το όνομά μου, είμαι τρελαμένος με τα keytars και πιστεύω πώς η κίνηση στην σκηνή είναι το 30% για μια καλή παράσταση (ή καλύτερα, για μια αξέχαστη παράσταση γιατί το "καλή" είναι άλλη ιστορία) Επίσης, θα καταλάβατε, το ποστ αυτό έχει να κάνει με τα Keytars, και πιο συγκεκριμένα το Ax-Synth" της Roland. Το ερώτημα είναι, πιστεύετε οτι το όργανο είναι "Made by Posers, for Posers ή βρίσκεται την όλη ιστορία του "Παίζω πλήκτρα όρθιος, στο κέντρο της σκηνής ενώ χοροπηδάω και τρέχω γύρω γύρω σαν τον Angus Young"  άκρως δελεαστική; χαχα ;D Εγώ πάντως αργά ή γρήγορα θα το τσιμπήσω το Ax-Synth, δεν θα μου ξεφύγει!

Από τον Bach στον Jon Lord.. Αυτό θα πει εξέλιξη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, και συμφωνώ απόλυτα απλά όταν αφορά μια Live συναυλία το κοινό θέλει πάντα να βλέπει κάτι να συμβαίνει πάνω στη σκηνή, αν ήταν όλοι σαν τον Ozzy τότε δεν θα είχαν ενδιαφέρον τα Live!! Δηλαδή, για να συνοψίσω, εγώ αν πάω στους AC/DC θα πάω 80% για τη μουσική και το άλλο 20% για να τον τον Angus να τρέχει πάνω στην σκηνή σαν τρελός!!

Από τον Bach στον Jon Lord.. Αυτό θα πει εξέλιξη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου