Προς το περιεχόμενο

dj-tech i-mix και σύνδεση ακουστικών


djIV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω αγοράσει τον μίκτη http://www.djtechpro.com/product_detail.asp?product_id=242&sub_id=105 και δεν ξέρω πως να συνδέσω τα ακουστικά είσοδο για καρφί δεν βρίσκω πουθενά μήπως γνωρίζει καποιος κατι ωστε να βοηθήσει την κατάσταση;ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, αλλά με μια γρήγορη ματιά στο λινκ που έδωσες, μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι ένα απλό controller και δεν έχει ενσωματωμένο audio interface.

 

Αυτό σημαίνει ότι στέλνει μόνο μυνήματα ελέγχου στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς στο λαπτοπ (πχ. play/stop κτλ) και όχι ηχητικές πληροφορίες. Αυτές τις διαχειρίζεται το πρόγραμμα (πχ. traktor) οπότε η έξοδος των ακουστικών θα πρέπει να είναι από την κάρτα ήχου του λάπτοπ.

Λογικά θα χρειάζεσαι κάρτα με τουλάχιστον 2 στερεο εξόδους ώστε να μπορείς έχεις μια για main out, και μια για μόνιτορινγκ απ'τα ακουστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου