Προς το περιεχόμενο

Ableton - Lounge Lizards


undo_an

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλό και εύκολο. ;D

 

Πρώτα φορτώνεις εννοείται το συγκεκριμένο vst κάνεις arm το track σου πατώντας το κουπάκι κάτω απτο σόλο ώστε να γίνει κόκκινο και μετά πατάς play.Ψάξε πάντως λίγο μόνος σου το πρόγραμμα είναι απλά ανώφελο να διαθέτεις ένα daw των 500€ και να μην ξέρεις πως να ηχογραφήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πως φορτωνω το  συγκεκριμενο προγραμμα(vst) μεσα στο Ableton αυτο ειναι το προβλημα μου, για να το αναγνωρισει το Ableton .Nα γραψω Midi κανονικα ξερω πως λειτουργει.Απλα αυτο που γραφω στο midi θελω να ακουστει με ηχο μεσα απο το Lounge lizard

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς πως?Δεν στο εμφανίζει στην καρτέλα των vst αριστερά?Δεν ξέρεις πως να δρομολογήσεις τα κατάλληλα σήματα?Δώσε μας να καταλάβουμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι! Εννοω πως ενω εχω ανοιξει ξεχωριστα το lounge παιζει μεσω midi μια χαρα.Οταν τωρα ανοιγω το ableton και παω να γραψω στο midi καναλι, οι νοτες του midi γραφονται μια χαρα και θελω να παρουν-ακουστουν μεσα απο τους ηχους του lounge.Δεν ξερω πως να το εμφανισω στα vst οργανα στα αριστερα ωστε να το αναγνωριζει το Ableton.

Ευχαριστω βρε παιδια για την προσπαθεια να βοηθησετε γιατι με Vst ειμαι τελειος ασχετος... ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου