Προς το περιεχόμενο

Νέος στο μπάσσο ^_^


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 67
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

 

 

Επίσης καλός καθηγητής είναι αυτός που μπορεί να μεταδώσει τη γνώση του, και όχι ο τεχνικάρας. Όπως το έθεσε κ ο Κώστας (που σε αυτό συμφωνώ) και ο Jaco να είσαι αν δε μπορείς να μεταδώσεις τη γνώση σου... χάλια δάσκαλος θα σαι.

 

 

Πρώτα δοκιμάζει κάποιος και μετά κρίνει  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εδω φτανουμε στο φαινομενο του καλαμπόρτζη που ο αρχαριος δεν μπορει να αναγνωρισει με τπτ γιατι δεν εχει ιδεα πως βαζουν τα δαχτυλα ακομα.

 

Οποτε ο σκοπος της μπαντας του audiokwstas  ειναι μια καλη λυση.Ολοι ετσι ξεκινησαν και παλια.Η μουσικη ειναι οντως διασκεδαση κ παιχνιδι και οχι θεωρια.Η τουλαχιστον οχι μονο θεωρια.Γιατι ολη η θεωρια μετα στην πραξη μπορει να αποδειχθει μη εφαρμοσιμη αλλα ωστόσο ειναι αναγκαια για την κατανοηση και περεταιρω εξελιξη.

 

Το βλεπω κ απο μενα που η εξελιξη μου ειναι πακετο με το οτι παιζω με ανθρωπους χωρις προσωπικη μελετη στο σημειο που την ειχα πριν τουλαχιστον.

 

Το λαθος δεν ξεμαθαινεται ευκολα ειναι επισης μια ακομη αλήθεια αλλα ολοι μαθανε λαθος κ στην πορεια ολοι διορθωθηκαν.Προσωπικα δεν ξερω κανενα που να μην αλλαξε στη διαρκεια μελετης του 2-3 ωδεια κ 2-3 ιδιαιτερους και εξ ολοκληρου μελετη στην τεχνικη.Ακομη κ για φωνη εχω περιπτωσεις που εκμηδενιζαν ολη την τεχνικη κ μελετη κ παλι απ την αρχη .

 

Ολα σχετικα ειναι παιδια.Το αποτελεσμα ειναι με τον ενα ή τον αλλο τροπο να ασχολείσαι με τη μουσικη κ να διασκεδαζεις.Αν δεις αργοτερα οτι χρειαζεσαι εξτρα γνωσεις κτλ παντα θα υπαρχει λυση αρκει να γουσταρεις κ να αγαπας οτι κανεις.Μπουσουλας δεν υπαρχει και εδω δυστυχως, μονο στο δημοσιο παιζει σιγουρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εδω φτανουμε στο φαινομενο του καλαμπόρτζη που ο αρχαριος δεν μπορει να αναγνωρισει με τπτ γιατι δεν εχει ιδεα πως βαζουν τα δαχτυλα ακομα.

 

Μα είναι και το άλλο. Πες ότι ξεκινάω εγώ με έναν καθηγητή. Ο οποίος παίζει παπάδες. Αν περνάμε μαθήματα και απλά κάθομαι και τον βλέπω να παίζει την τύφλα του, αλλά να μη μου δείχνει πως να βάλω εγώ τα δάχτυλά μου για αρχή, νομίζω πως την ώρα μου χάνω :)

 

Παρεπιπτόντως, επέλεξα το δάσκαλό μου εντελώς τυχαία (Πήγα στο ωδείο που πήγαινε φίλος μου κιθαρίστας) και είμαι μαζί του τα τελευταία 5 χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Ολα σχετικα ειναι παιδια.Το αποτελεσμα ειναι με τον ενα ή τον αλλο τροπο να ασχολείσαι με τη μουσικη κ να διασκεδαζεις.Αν δεις αργοτερα οτι χρειαζεσαι εξτρα γνωσεις κτλ παντα θα υπαρχει λυση αρκει να γουσταρεις κ να αγαπας οτι κανεις.

 

Καλό :)

Γεια σου φιλε trigga

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαθαινουμε και παιζουμε μουσικη για να περναμε καλα μεσα απο αυτην.Αναλογα με το επιπεδο που βρισκεται κανεις παραγει καλη η κακη μουσικη..Πρωτα παιζουμε για τον εαυτο μας και μετα για τους υπολοιπους..Οποτε αν καποιος αρχαριος περναει καλα ο ιδιος ενω παιζει κατι που ισως αντικειμενικα δεν ειναι καλο, που ειναι το κακο σαυτη τη περιπτωση που ο ιδιος νιωθει γεματος απο αυτο?Αν καποιος καλυπτεται και χαιρεται απο αυτη τη τεχνη επειδη μπορει να παιξει μονο τρια ακορντα θεωρω οτι νιωθει την ιδια χαρα με καποιον που καλυπτεται παιζοντας παπαδες!Οποτε συμφωνω με audiokosta!Η μουσικη ειναι διασκεδαση και δεν υπαρχει μεγαλυτερη διασκεδαση απο το να τη μοιραζεσαι με αλλους μουσικους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποτε αν καποιος αρχαριος περναει καλα ο ιδιος ενω παιζει κατι που ισως αντικειμενικα δεν ειναι καλο, που ειναι το κακο σαυτη τη περιπτωση που ο ιδιος νιωθει γεματος απο αυτο?Αν καποιος καλυπτεται και χαιρεται απο αυτη τη τεχνη επειδη μπορει να παιξει μονο τρια ακορντα θεωρω οτι νιωθει την ιδια χαρα με καποιον που καλυπτεται παιζοντας παπαδες!

 

Και ποιος είπε δηλαδή ότι το να παίζεις σωστά σημαίνει να παίζεις και παπάδες;

 

Εννοείται πως είναι πολύ σημαντικό το να διασκεδάζεις. Άλλοι διασκεδάζουν και μόνο με την ιδέα ότι είναι σε ένα γκρουπ. Άλλοι διασκεδάζουν με το να ακούνε ένα καλό αποτέλεσμα.

Το συνηθέστερο για εμένα προσωπικά μιλώντας είναι πως όταν παίζω με άτομα που δε μπορούν να παίξουν σωστά, είναι να μην περνάω καλά. (Παίζω σωστά = in tempo, σε φυσιολογικές εντάσεις). Όσοι είχατε την τύχη τα 1α γκρουπ σας να είναι έτσι σας ζηλεύω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως το παραπηραμε σοβαρα το θεμα ρε παιδια; Το παιδι θελει να αρχισει να παιζει μπασο: το πιανει και το ανακαλυπτει σιγα-σιγα. Εγω παιζω απο το 2002 και οσα εχω μαθει τα εχω μαθει κουτσα-στραβα μονος μου. Να το παρατησω μηπως το αθλημα και να το γυρισω στο Kazoo επειδη δεν εχω κατσει ποτε με δασκαλο;

 

Οχι τιποτα, αμα γινει καμια στραβη και γινω γνωστος, θα πεσει ολο το noiz να με φαει γιατι ειμαι κουλος και δεν εχω βγαλει ΩΔΕΙΟ. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως το παραπηραμε σοβαρα το θεμα ρε παιδια;

 

Μπα η κουβέντα έχει ξεφύγει από τον OP εδώ και ώρα. Αυτός θα πάει να μάθει όπως γουστάρει, όπως και όποιος άλλος.

Από εκεί και πέρα ο καθένας λέει την άποψή του. Στο τέλος τα πάντα εκ του αποτελέσματος κρίνονται, οπότε είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου