Προς το περιεχόμενο

Πρώτη Προσπάθεια


hyperpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πω μου θύμισες τα νιάτα μου τώρα.. (το χω λιώσει το συγκεκριμένο κομμάτι από το πρωτο δευτερολεπτο πριν καν μπει η μουσική κατάλαβα ότι ήταν αυτό.) πολύ ωραίος φίλε αλλά πρόσεξε τι θα σου πώ.

Ενώ στην αρχή είσαι πειθαρχημένος και δεν κάνεις χρονικά και τονικά λάθη ούτε φλυαρείς πολύ,ξέρω σε παρασέρνει το κομμάτι μετά και γίνεται πανικός γιατί το νιώθεις.. ΟΜΩς Πρέπει να λύσεις 2 προβλήματα εδω αδερφέ μου. Το ένα είναι πως ένα τόσο μεγάλο κομμάτι να μην το κάνεις βαρετό. Και δευτερον πως να ΜΗΝ ξεφύγεις στο τέλος με φλυαρίες.. Επειδή όμως φαίνεται πως παίζεις λίγο καιρό κιθάρα,μην αγχώνεσαι και πολύ με το καιρό θα έρθουν όλα. Αρκει να μην παίζεις όλη μέρα κιθάρα και παρατήσεις τα μαθήματα του σχολείου όπως έκανα εγώ ο μ... και τώρα το μετανιώνω. Αν δεν πας σχολείο (επειδή δεν ξέρω) μια υποθέση έκανα διόρθωσέ με.  :).

www.facebook-codes.info

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αστο το κομματι να ανασαινει...να κανει τους κυκλους το ρυθμικο μερος..να μπει η εισαγωγη ...και κρατησε ενα σταθερο παιξιμο με ανατυξη θεμα προς θεμα..μην φλυαρεις..χανεται ολη η ουσια.

Καλη η προσπαθεια με πολλη βελτιωση ηχητικα και παικτικα.

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τα σχόλια. Όχι σχολείο δεν πάω, αλλά αναρρώνω από δύο χειρουργεία στα οποία άλλαξα δεξί αγκώνα και έβαλα στο αριστερό χέρι καρφί εσωτερικά του βραχίονα.Έμεινα περίπου δυο χρόνια χωρίς να μπορώ καν να αγγίξω κιθάρα και τώρα προσπαθώ ξανά με πολύ κόπο και πόνο να ξαναπαίξω. Βεβαια αυτά δεν είναι δικαολογίες, πρέπει να βελτιωθώ. Ευχαριστώ πάντως και πάλι.

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο φλυαρίες δεν άκουσα. Ωραίες μελωδικές φράσεις παντού. Ήταν ευχάριστη αλλαγή να μην ακούω  αρμονικές, υπερηχητικά ανεβοκατεβάσματα χρωματικών και arpeggios στο 400.

 

Και μπράβο που βγάζεις στη μουσική τη δυσάρεστη εμπειρία σου. Αναρρώνεις όμορφα ;)

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιος Πανο. H ψηφιακιλα λιγο εντονη στον ηχο αλλα το παιξιμο μετρημενο.

Θα συμφωνησω με τον korgious οσο αφορα την αναπτυξη (εχεις ωραιες φρασεις, βαλε τες σε μια σειρα). Eπισης δωσε λιγο feeling παραπανω στο παιξιμο, μην ακουγεται τοσο μηχανικο. Kαλη αναρρωση και απο μενα, welcome back και υγεια πανω απ' ολα  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου