Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την ευκαιρία ανάγνωσης ενός εξαιρετικού βιβλίου με τίτλο Connected (κυκλοφορεί και στα Ελληνικά ως "Συνδεδεμένοι") επιτρέψτε μου να εκφράσω κάποιες σκέψεις που αφορούν και την ποιότητα των ανθρώπων που γνώρισα μέσα από το NOIZ.

Χωρίς καμία απολύτως ρατσιστική διάθεση, η αίσθησή μου είναι πως οι περισσότεροι μετέχοντες στο συγκεκριμένο δίκτυο είναι πολλά κλικ πάνω από το μέσο όρο της κοινωνίας μας από πλευράς επιπέδου κοινωνικής μόρφωσης, συμπεριφοράς και κατανόησης της έννοιας του ανθρωπισμού. Θα παραθέσω μία σειρά ανθρώπων που προσωπικά γνώρισα εδώ στο NOIZ μέσα από αγορές μουσικών οργάνων όχι για να του κάνω διαφήμιση αλλά για να καταδείξω πως ο παράγοντας άνθρωπος, η μόνη μας ίσως ελπίδα μπροστά στον άκρατα επελαύνοντα ατομικισμό και κατακερματισμό της υπόστασής μας, εξακολουθεί να υπάρχει.

1. Jusmin. O καλός μου φίλος ο Παύλος ο Ξένος. Εξαίρετος μουσικός, εξαίρετος άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες. Χαίρομαι που με τιμά με τη φιλία του.

2. The Genious Loci: Τι να πω για το Βασίλη. Ατόφια Ελληνική ψυχή με όλη  την ανθρωπιστική της διάσταση. Πολύ δυνατός στο λόγο, γραπτό και προφορικό. Άνθρωπος πραγματικός και με πάρα πολλές γνώσεις. Τιμή μου που σε γνώρισα Βασίλη.

3. David Gilmour: O Μιχάλης. Ειλικρινέστατος, τίμιος και πολύ σωστός φίλος.

4. Έξαρχος: Δεν έλαχε να μιλήσουμε πολύ όμως η ειλικρίνεια και το ήθος του είναι εμφανέστατα.

5. Marillion : Ο Γιώργης. Εξαιρετικός άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες και…………….Αιγαλεώτης.

6. Μανώλης Χναράκης: Δεν έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά, όμως το ενδιαφέρον που έδειξε για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με έναν ενισχυτή, τα απανωτά του τηλέφωνα και το ενδιαφέρον του καταδεικνύουν τον πλούσιο ψυχικό του κόσμο αλλά και τον ανθρωπισμό του.

7.  Βαγγέλης (δεν συγκράτησα επώνυμο): Τον γνώρισα από την αγορά μιας πεταλιέρας Boss για το γιό μου. Εξαιρετική ψυχή.

8. Spyroid: Ο Γρηγόρης.  Παιδί ευαίσθητο με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο.

 

Εμείς λοιπόν οι έστω λιγοστοί, όντας «συνδεδεμένοι» μέσω του ΝΟΙZ, είμαστε οι μόνιμοι κάτοικοι του Επικούρειου Κήπου, του κήπου που ο παππούς μας ο Επίκουρος δημιούργησε ώστε οι άνθρωποι ελεύθερα να εκφράζονται, να ανταλλάσουν απόψεις και να δημιουργούν ισχυρούς  δεσμούς ανθρωπιάς, φιλίας, ανεκτικότητας και κατανόησης.

Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τον Ηλία το Ζάϊκο που με τιμά με τη φιλία του εδώ και καιρό (πριν ανακαλύψω το NOIZ). Τον μνημονεύω για έναν και μόνο λόγο. Ο Ηλίας κουβαλάει όχι μόνο μουσικές αλλά και πάμπολλες  ψυχο-κοινωνικού περιεχομένου εμπειρίες που θα ήταν καλό με το γνωστό του γλαφυρό και αφηγηματικό τρόπο να μοιραστεί εδώ στο ΝΟΙΖ κυρίως με τα νέα παιδιά που πραγματικά αγαπούν τη μουσική. Το ίδιο ισχύει και για το Λευτέρη το Μπέσιο, και τα άλλα παιδιά των Small Blues Trap που με τιμά με τη φιλία του και τη συνεργασία τους.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν να είμαστε Connected. Ας συνεχίσει και το NOIZ να λειτουργεί ως κήπος του Επίκουρου όπου άνθρωποι με προβληματισμό συζητούν για τη μουσική που αγαπούν και όχι μόνο.

Καλημέρα σε όλους σας.

Connected_The_Surprising_Power_of_Social_Networks_and_How_They__Shape_Our_Lives_-386x600.jpg.2efa2bbdb75bede1ff2fdb7665b3580f.jpg

I was baptized in Muddy Waters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΞΙΕΣ.

 

Καλημερα συμφορουμιτη. Εκανες πολυ καλα που αναφερθηκες σε αυτες τις αξιες.

Στην ανθρωπινη φιλια,στον σεβασμο,στην επικοινωνια,στην αντιληψη.

Πολυ ψηλα γραμματα.

 

Καλημερα!

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου