Προς το περιεχόμενο

Hot Organic Trio - 10th European Jazz Festival


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρέθηκα στο Γκάζι την βραδυά που έπαιζαν ο Μάκης Αμπλιανίτης με τους Hot Organic Trio για να εξασκήσω την δεύτερη μεγάλη μου αγάπη, την φωτογραφία. Δεν παίρνω συχνά φωτογραφίες σε συναυλίες, γιατί φωτογραφίζοντας δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και να απολαύσεις την μουσική, αλλά αυτή τη φορά με τράβηξε το όλο σκηνικό που ήταν χαλαρό και έτσι είχα ελευθερία κινήσεων.

 

Ορίστε μερικές από αυτές:

 

http://www.picturetrail.com/sfx/album/slideshow/23239621

 

Στο μέλλον θα πρέπει να επενδύσω σε έναν πιο γρήγορο μεσαίο τηλεφακό, γιατί πολλές βγήκαν λίγο κουνημένες, όχι από το κούνημα της μηχανής, αλλά από την κίνηση των μουσικών, εφέ που είναι ΟΚ αν το επιδιώκεις, αλλά εκνευριστικό, αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, λόγω εξοπλισμού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίες φωτογραφίες φίλε μου!

Βοήθησε και ο φωτισμός που είναι αρκετός ,ιδανικός φακός για συναυλίες 80-200/2.8

που σε φορμά όχι full frame με το 1.5Χ γίνεται 120-300!

Πρόσφατα δοκίμασα να τραβήξω στη συναυλία του J.Scofield ,είχε τόσο χαμηλό φωτισμό που στα 1600 asa ήταν όλες κουνημένες ! άσε που είχε ένα κόκκινο προβολέα πάνω του που ό σένσορας της παλιάς  Nikon D 60 έδειξε την αδυναμία του!

 

Αυτά οταν προσπαθείς να συνδιάσεις και τις δύο αγάπες..

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ. Έχω έναν Canon 70-300/4-5.6IS. To IS σημαίνει image stabilization και δουλεύει πάρα πολύ καλά για το κούνημα της κάμερας (κερδίζεις 2 stop εύκολα) και έτσι αποφεύγεις το τρίποδο. Αλλά δεν κάνει όμως τίποτα αν κινείται το αντικείμενο που φωτογραφίζεις. Εκεί όντως θέλεις πιο γρήγορη ταχύτητα κλείστρου και αυτό μόνο με με γρήγορο φακό /2.8 το πετυχαίνεις. Το μόνο πρόβλημα είναι το κόστος. Θα ξέρεις φαντάζομαι πόσο κάνει ένας 70-200/2.8... Περισσότερα απ' όλες τις (φτηνές) μου κιθάρες μαζί με τον ενισχυτή...

Κοιτάζω μήπως μπορέσω να χτυπήσω τον Sigma 50-150/2.8 ώς μια καλή λύση, αλλά και πάλι τα 650-700€ τα σκέφτομαι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω έναν 80-200 2.8  Tokina για Nikon απο την εποχή του φίλμ! Στο 200 δέν ειναι ότι καλύτερο αλλά απο φωτεινότητα σκίζει.Οι αντίστοιχοι της Nikon σε παλιότερα μοντέλα-βλέπεις η Nikon κρατάει συμβατότητα στην μοντούρα - ειναι εκει στα 700-800 Ε κατι σαν Fender να πούμε αλλά αξίζουν τον κόπο!

Με τον φακό που αναφέρεις μαλλον θα πρέπει να τραβάς απο πολύ κοντά και εκεί δέν χρειάζεσαι πολύ φωτεινό φακό γιατί εκεί συγχωρείται λιγο το κούνημα..

Τις ηρωικές εποχές του φίλμ χρησιμοποιούσα πολύ τον  50/1.8 και άν υπάρχει κανένας εκεί τριγύρω  με το 1.5Χ γίνεται 75 πού βολέυει πολύ για γκρουπ 2-3 ανθρώπων και είναι παμφθηνοι τώρα πια..

 

 

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου