Προς το περιεχόμενο

CME UF70 error.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.Είμαι κάτοχος ενός cme uf70.Τις τελευταίες μέρες αναβάθμισα το firmware του σε 2.0 από το site της CME.Υπάρχει όμως ένα μικρό προβληματάκι που δεν δυσκολεύει τόσο στις συνθέσεις αλλά τρώει πολύτιμο χρόνο.Όταν ανοίγω το keyboard κατα τη διάρκεια του παιξίματος εναλλάσονται στην οθόνη διάφορα τυχαία νούμερα και ταυτόχρονα στέλνεται το σήμα MIDI που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο νούμερο.Λογικά θα έπρεπε στην οθόνη να εμφανίζεται μόνο το channel στο οποίο γράφω ή οι αλλαγές που κάνω στα knobs και sliders.Αυτά τα μηνύματα midi δυσκολεύουν κάπως την κατάσταση καθώς όταν έχεις ανοιχτό ένα vst όργανο αλλάζουν τις ρυθμίσεις του (τα attack,release,oscillators κτλ)ενώ σε ένα κανάλι αλλάζουν το panning,τις εντάσεις κτλ.

Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?Ήλπιζα πως με την αναβάθμιση θα διορθονώταν αλλά τίποτα.Τα συμπτώματα ίδια είτε το χρησιμοποιώ με cable είναι με το widi.

Τι θα μπορούσα να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου