Προς το περιεχόμενο

Orange Crush 30 R...


Earendil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνοντας σήμερα το πρωί μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο, πέρασα και απ'τον Λογοθέτη για να δοκιμάσω τον Orange Crush 30 R, που μου έχει κολλήσει καιρό. Θέλοντας λοιπόν να έχω και μια ακουστική επαφή με το περτικαλί διαολάκι τον άκουσα λίγο, αν και δεν είχα την κιθάρα μου μαζί.

 

8O 8O 8O :D :D

 

Παρόλο που στο θέμα ενισχυτής βρίσκομαι μακριά από το να θεωρηθώ διαβασμένος, έπαθα πλάκα. Η αλήθεια είναι πως και η τσαπατσουλέ Cort που χρησιμοποίησα δεν βοηθούσε, αλλά έμεινα μ@λ@κ@ς.

 

ΗΧΟΣ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΚΑΙ...ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΜΠΟΧΑ.

 

Καθαρό κανάλι που...ποτέ δεν είναι πεντακάθαρο, ευκρίνεια και γρεζάκι. Η αποκάλυψη ήταν το βρώμικο κανάλι-αν και δεν πρόκειται να το χρειαστώ...ή μήπως ναι;- που μου έφερε στο μυαλό απευθείας τους Lynyrd Skynyrd...Πολύ-πολύ καλό εργαλείο ρε σεις.

 

Και μολονότι αυτά τα ακατάληπτα heavy rock oriental κάργα χιτζάζ και αέρα πατέρα που παίζω ίσως δείχνουν καλύτερα σε κάποιον πιο μοντέρνο, crystal-clear ενισχυτή, εγώ δηλώνω ερωτευμένος και τον βάζω πρώτο στη λίστα μου...

 

¶ντε, κι όταν γίνω πλούσιος θα πάρω και το κτήνος τον Diezel και θα γίνω Hulk Hogan...

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω παίξει και εγώ με εναν απο τους orange και πραγματικά είναι πολύ καλοί.

Με την κιθάρα μου παντως έδενε απίστευτα καλά και οπωσδήποτε τους έχω τοποθετήσει ψηλά στην λίστα μελλοντικών αγορών μου!

 

Επρεπε να με εβλεπες όταν γύρισα σπίτι και ειπα να συνεχίσω το παίξιμο στο τρανζιστοράτο μαρσαλακι μου! Σταμάτησα να παίζω απογοητευμένος!

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου