Προς το περιεχόμενο

SAE Athens - Apple Authorised Training Center Launch Event


gem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

APPLE AUTHORISED TRAINING CENTER

Launch Event

 

Παρασκευή 2 Ιουλίου

 

Έρχεται το Apple Authorised Training Center Launch Event της SAE Athens την Παρασκευή 2 Ιουλίου.

 

H SAE Athens είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λειτουργία της ως Apple Authorised Training Center.

 

H έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της SAE Athens και της Apple, αποτελεί και την αφετηρία για το νέο crash course Apple Logic User Certification (πιστοποίηση Logic).

 

Το AATCe Launch Event θα επικεντρωθεί εξίσου και στα δύο σημαντικά νέα, αποτελώντας ένα ξεχωριστό γεγονός χωρισμένο σε δύο ενότητες.

 

Στην πρώτη ενότητα θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με συντονιστή το Χρήστο Μαρτίνη (Apple Logic Certified Trainer) και σημαντικούς καλεσμένους με κεντρικό θέμα την αξιοποίηση της ισχύς, της ευελιξίας και της υψηλής ποιότητας επεξεργασίας ήχου που προσφέρει το εικονικό μουσικό στούντιο του Logic Pro.

 

Καλεσμένοι θα είναι ο Mark Porter (Audio Market Business Development Manager – Apple Europe), ο Μιχάλης Δέλτα (Παραγωγός/Συνθέτης) και ο Victor Berkan (Παραγωγός/Μηχανικός Ήχου/Συνθέτης)

 

Πρόγραμμα AATCe Launch Event:

 

14:00 – 16:00

Apple Logic Παρουσίαση 1

Mark Porter, Victor Bercan, Χρήστος Μαρτίνης

 

17:00 – 19:00

Apple Logic Παρουσίαση 2

Mark Porter, Μιχάλης Δέλτα, Χρήστος Μαρτίνης

 

19:00 – 23:00

Lounge Event

 

Πιο συγκεκριμένα:

O Mark Porter θα πραγματοποιήσει την αποκλειστική του παρουσίαση για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του Logic Pro.

 

Ο Μιχάλης Δέλτα δουλεύοντας τον τελευταίο του δίσκο "Tech Μe Αway" αποκλειστικά με το Logic, θα μιλήσει ουσιαστικά για τις δυνατότητες του προγράμματος και για το πως μπορεί να ολοκληρωθεί μια αντίστοιχη  παραγωγή με προορισμό τη δισκογραφία. Ο Μιχάλης Δέλτα θα δώσει μερικά tips & tricks τα οποία αποκαλύπτουν "κρυφές" ικανότητες του Logic και τελικά αναδεικνύουν  το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.

 

Ο Victor Berkan θα προσεγγίσει το Logic ως εργαλείο δημουργικότητας και θα μιλήσει για τη χρήση του σε σχέση με τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Επιπλέον θα αναλύσει το Logic ως καταλυτικό παράγοντα αλλαγής του σύγχρονου τρόπου εργασίας με νέες τεχνικές στην υπηρεσία του σύγχρονου τεχνικού ήχου.

 

Ο Χρήστος Μαρτίνης θα παρουσιάσει το νέο crash course της SAE Athens, Apple Logic User Certification.

 

:::: Θα κληρωθούν 1 Macbook και 2 άδειες Logic Express για τους συμμετέχοντες!

 

Όσο αφορά τη δεύτερη ενότητα, το βράδυ της ίδιας μέρας, εισηγητές, σπουδαστές και φίλοι της SAE είναι όλοι καλεσμένοι στο roof garden της σχολής με αφορμή τα εγκαίνια της λειτουργίας της SAE Athens ως Apple Authorised Training Center, σε ένα happening με ζωντανή μουσική από το jazz ντουέτο Τάκης Μπαρμπέρης/Γιώργος Γεωργιάδης και με θέα την Ακρόπολη.

 

Δηλώστε συμμετοχή στο Apple Authorised Training Center Launch Event:

 

SAE Athens Γραμματεία

 

Ηλία Ηλιού 9 & Νικομάχου, Ν. Κόσμος (metro: Αγ.Ιωάννης)

 

210 3217661

 

[email protected]

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

 

 

Χρήσιμα  Links:

 

http://athens.sae.edu/el/course/4263/Apple_Logic_User_Certification

 

www.training.apple.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου