Προς το περιεχόμενο

πρωτο studio demo


kotsadoros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα νοιζαδες, μολις τελειωσαμε το πρωτο μας  στουντιακο demo και θα ηθελα τη γνωμη σας. Τα μιξαρισματα ειναι προχειρα αλλα ακουγονται οκ. Στο third stone ακομα δεν εχω γραψει το σολο και λειπουν και κανα 2 γραμμες φωνητικα.

ΘΑ ηθελα τη γνωμη σας για τα φωνητικα και οτι αλλο ακουτε που σας αρεσει η οχι.

Ολα τα οργανα ειναι Live recorded  ;)

 

α ξεχασα, τα κομματια λεγονται , the sin και third stone. H μπαντα ¨ονομαζεται

the unnamed faces

3rd_Stone.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητε, καταρχην εχεις τον απεριοριστο σεβασμο μου στο κιθαριστικο σου παιξιμο, στο εχω ξαναπει. Κατα τη γνωμη μου, λιγοι, ισως και κανενας αλλος στην Ελλαδα, δεν εχει την τεχνικη σε συνδυασμο με το note choise που εχεις εσυ.

 

Σχετικα με τα κομματια, αυτο το πολυ "βαρυ κι ασηκωτο" στυλ, πιστευω οτι χρειαζεται μια καλη φωνη για να το απογειωσει. Το μονο αρνητικο που ακουω ειναι τα vocals, τα οποια στερουνται πολυ εντασης σε σχεση με το υπολοιπο μουσικο χαλί. Θεωρω οτι αυτο το στυλ έιναι απολυτα βασισμενο στα φωνητικα, τα οποια μπορουν να αναδειξουν ή να καταστρεψουν τετοιου ειδους κομματια. Νομιζω πως χρειαζεσαι καλυτερο τραγουδιστη, γνωριζοντας βεβαια οτι δυσκολα θα βρεις εναν Ελληνα (ή οχι Ελληνα) Kornell.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο κι απο εμένα, πολύ ωραία τραγούδια.

 

Για τον ήχο τώρα, το μπάσο είναι περισσότερο μπροστά απ' ότι πρέπει εκτός αν το θέλετε τόσο μπροστά. Το μπάσο όπως έχει, τρώει λίγο χώρο από τις κιθάρες με αποτέλεσμα να τις στέλνει πίσω. Αυτο σε συνδυασμό με την έλλειψη sparcle σε αυτές αδικεί τα πολύ ωραία riff (πόσο μα πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα riff να μένει στο μυαλό του ακροατή). Επίσης, τα φωνητικά είναι και αυτά πιο μπροστά στην μίξη. Οπότε, προτείνω λίγο μείωση στο μπάσο, ένα μικρό boost στις υψηλομεσαίες 1-2 khz στις κιθάρες και τα φωνητικά να έρθουν πιο κοντά στα όργανα.

 

Αυτά, και πάλι μπράβο.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλοί μουσικά! 8)

Άν κ τον ντράμερ θα τον προτιμούσα με περισσότερα γεμίσματα....(αφήνει κενά σε σημεία ενώ τον πέρνει να βάλει θέματα κ να απογειώση τα κομμάτια) ;)

Η φωνή θέλει παραπάνω "νεύρο" κ "τσαγανό" σαν να ντρέπεται λίγο! :-[ ;D

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι καθολου το στυλ μου, ομως μου αρεσε αρκετα. Ο τραγουδιστης για μενα ειναι μια χαρα ΟΚ δεν εχει την "οργη" που εχουν αλλοι στο ειδος αυτο, αλλα ειναι μελωδικος με καλη αρθρωση και προφορα και νομιζω καλυτερος απο το μεσο ελληνα τραγουδιστη που τραγουδα ξενο στιχο.

 

Συμφωνω με οσα ειπε το χταποδι (οχι ο πωλ) περι του μπασσου.

 

Κατα τα αλλα με χαλασε ο ηχος των drums. Γιατι τοση ξεραιλα ρε παιδια? Γιατι τοσο λιγο ογκο? Νομιζω οτι το στυλ θελει λιγο sustain παραπανω στον ηχο και των τυμπανων και των πιατων. Δε ξερω αν το κανατε επιτηδες αλλα δε μου εκατσε καλα.

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 πραγματα δεν μου αρεσουν

τα τυμπανα επρεπε να εχουν να εχουν περισσοτερο ογκο να γεμισουν τα κομματια

ο τραγουδιστης δεν εδωσε ιδιαιτερη εμφαση σε κανενα σημειο των κομματιων σε καποια σημεια θα μπορουσε να γκαζωσει λιγο και τα κομματια να γινουν ποιο δυνατα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενω ειναι καλα σαν ιδεες, το ολο συνολο ειναι "αψυχο". Δεν εχει την αλητεια που του ταιριαζει. Ειναι ΟΛΟ παιγμενο πολυ "κυριλε", πολυ αποστειρωμενο. Ακομα και το καλλιτερο σολο να του βαλεις (που ειμαι σιγουρος) δεν σωζεται απο αποψη τσαμπουκα.

Και υπ οψιν, μιλαω για ΟΛΗ την παραγωγη. ΑΝ ειναι ΜΟΝΟ ντεμο τοτε ισως αν τα ξαναγραψετε να γινει καλυτερο και να βγει η κ@υλα (αν υπαρχει).

Παντως για την ωρα ακουγεται σαν κατι να θελει να βγει προς τα εξω αλλα ειναι (καλα) θαμμενο.

Και ΣΙΓΟΥΡΑ και ο τραγουδιστης

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου