Προς το περιεχόμενο

Boss GX-700 with Rocktron Gainiac 2


gosho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ενα Boss GX-700 και επειδή η προενίσχυσή του δεν είναι και ότι καλύτερο σκέφτομαι να αγοράσω ένα Rocktron Gainiac 2. Aν τον Rocktron τον συνδέσω στο Return του FX Loop του Boss θα έχω πρόβλημα στον ήχο ? Σημειωτέον τη κιθάρα θα τη συνδέσω απευθείας στον Rocktron.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην χάσεις τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του κομπρεσσορα και των υπόλοιπων εφφε που βρίσκονται πριν το return του  gx-700, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την λεγόμενη 4 cable method , δηλαδή κιθάρα >είσοδο gx-700 >απο το send του gx-700 σύνδεση στην είσοδο του ροκτρον > απο έξοδο του ροκτρον στο return του gx-700 , θα πρέπει βέβαια να ξαναδείς όλα τα level και στο μπος και στο ροκτρον , βέβαια εάν δεν σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσεις τον comp, wah, overdrive/distortion του μπος , κάρφωσε το ροκτρον στο return και θα είσαι οκ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το FX Loop του GX-700 είναι για εφφέ και μόνο, η ανοχή του στην είσοδο δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλη που να αντέξει να του βάλεις προενίσχυση εκεί.

Αν το gainiac έχει loop καλύτερα να βάλεις εκεί το GX, αλλιώς κλασσικά σε σειρά.

 

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τον ocean_avenue και WilliamSats. Εχω δύο παρατηρήσεις μόνο αντίστοιχα :

1. Νομίζω ότι μέσα από το software του Boss μπορείς να βάλεις τα εφέ σε άλλη σειρά δηλ. να βάλω πρώτα το fx loop και μετα το comp, wah και οverdrive και ουσιαστικά δεν χάνεις τίποτα.

2. Ουσιαστικά ο λόγος που θέλω να βάλω τον Gainiac στο Return είναι γιατί η ανοχή είναι μεγαλύτερη από το Input του Βoss.

Τελικά μήπως είναι καλύτερα να βάλω στο Fx loop κάποιο αντίστοιχο εφέ (Τube Screamer) ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου