Προς το περιεχόμενο

New Line6 Pod HD series


Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν διαφωνω πουθενα...δεν νομιζω να ειπα ποτε οτι κατι ειναι για τα σκουπιδια...

απλα εχω βαρεθει λιγο το ποσο μαζικες ειναι οι υπολοιησεις πολυεφφε απο ολες τις εταιριες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 608
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

 

Dudes, δεν υπάρχει λόγος να "τσακωνόμαστε" ειδικά αυτή την εποχή που ο μέσος κιθαρίστας έχει στη διάθεσή του τόσες και καλές επιλογές. Όλα εργαλεία είναι, σήμερα το ένα αύριο το άλλο.

 

Εδώ ασχολούμαστε με το HD μόνο και μόνο επειδή είναι το τελευταίο προϊόν στην Αγορά. Αύριο θα ασχολούμαστε με το νέο Digitech ή Vox (ω ναι, όλες οι Tonelab εκτός από την ST είναι discontinued πλέον και πολλοί λένε ότι κάτι θα φανεί στο Winter NAMM  ;D). Λέμε τις γνώμες μας, ενημερώνεται ο κόσμος, αύριο θα κάνουμε και κλιπάκια, όλα ωραία και καλά. Ας μην αφήσουμε να παρεισφρήσει ο οπαδισμός και σε τέτοιες συζητήσεις.  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η εκδοση αυτων φταιει για το καπελο στην Μ9 απο 330 στα 420 ευρω?

 

 

 

 

 

δεν ξερω πως σχετιζονται αυτα...? ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέραααα!

 

Τετάρτη σήμερα...

Πού είναι το τέστ? Έγινε?

Πως ήταν τα ντολμαδάκια? Ήταν με κιμά ή χωρίς? ;D ;D

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον σημερα παρελαβα το δεματακι απο τον Θωμα με την HD αλλα δεν περναει η μερα με τιποτε εδω στην δουλεια!!! Το βραδακι θα κανω το πρωτο τεστ κ μετα το συγκριτικο διπλα διπλα με το axefx κ αυριο θα ποσταρω τις πρωτες εντυπωσεις!!! Αν ερχοταν κ ο Genius να βοηθουσε λιγακι το Σαββατο καλα θα ηταν...!!! :)

Lets ...Rock!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χτές το πρωι παρέλαβα το  POD HD 500 απο Music store, και απο τη στιγμή αυτή, στο διαθέσιμο χρόνο που είχα, πρόλαβα και άκουσα όλα του τα preset  (64 x 4 !!). Καταθέτω λοιπόν τις πρώτες μου εντυπώσεις,οι οποίες βέβαια μπορεί ν'αλλάξουν με τον καιρό, χρησιμοποιώντας και ψάχνοντας το μηχάνημα περισσότερο και σε διαφορετικές συνθήκες.

 

Το δοκίμασα στη λούπα, ενός VHT (Fryette) Super 30,κι  ενός KOCH Studiotone, με απενεργοποιημένα τα cabinet simulator του POD, καθώς επίσης και κάποια preset, με ενεργοποιημένα τα cabinet simulator στην Atomic FRFR.

 

Επίσης δοκίμασα μόνο το preamp  σε κάποιες προσομειώσεις, χωρίς amp & cabinet simulator,  στους  πιο πάνω combo.

 

Με δεδομένο ότι θεωρώ το σπουδαιότερο κομμάτι στον ήχο, το "basic sound" και σε δεύτερο πλάνο τα εφφέ:

 

Α/ Στη λούπα των ενισχυτών (χωρίς cabinet simulator), ο ήχος ήταν σκληρός,χωρίς "ζουμί", και με συχνότητες που μ'ενοχλούσαν.(μιλάω για τα preset του POD χωρίς tweaking απο μένα).

 

Β/ Στην Atomic FRFR (με cabinet simulator) τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα,με την έννοια ότι μπορούσα να το αντέξω ;D.

 

Γ/ Στη λούπα των ενισχυτών (χωρίς cabinet simulator),με  το preamp μόνο των προσομειώσεων,μου δίνει κάποιες ελπίδες για το μέλλον.

 

Τα εφφέ του είναι πολύ καλά.

 

Σίγουρα όλα αυτά αφορούν τα προσωπικά μου γούστα,που σημαίνει αυτό, ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει εντελώς διαφορετική άποψη,από τη δική μου.

 

Η επιλογή των ενισχυτών δεν είναι τυχαία, “ξεγυμνώνουν” και δε  ‘συγχωρούν’’ όποιο μηχάνημα  συνδέω.

 

Με τα ίδια κριτήρια έχω κρίνει και το Αxe Fx, το 11R, Boss GT 10, και άλλες πεταλιέρες,ή πολυεφφέ που είχα στο παρελθόν.

 

Δεν ξεχνώ ότι και το Axe Fx στα πρώτα του firmware,ήταν μεν σχετικά καλό,αλλά όχι όπως είναι σήμερα,και επίσης το 11R χρειάστηκε πολύ tweaking για να βγάλει ήχο.

 

Ελπίζω έστω και μετά  απο αρκετό ψάξιμο το POD να μου δώσει κάτι καλύτερο.Δεν μ'ενδιαφέρει άν οι προσομοιώσεις είναι κοντά  στο original και πόσο,αλλά το να έχει ήχους (εκτός των εφφέ) που θα  μου είναι χρήσιμοι.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον , παιζοντας με το HD 300 που παρελαβα σημερα κ αφου ακουσα τα περισσοτερα preset (καποια δεν ακουγονται καν ;D) εχω να πω τα εξης:

 

a) στην λουπα του Koch studiotone οπως κ του twintone το αποτελεσμα ηταν κατωτερο του αναμενομενου , ηχος σκληρος οχι fizz κ τετοια βεβαια αλλα χωρις χαρακτηρα κ δυναμικες.

 

b) σε κατασταση περιπου FRFR με τον ARTSLA2 k καμπινα 1χ12 με το delta pro το αποτελεσμα ηταν σαφως καλυτερο , πιο ζεστος ηχος κ ογκος αλλα παλι ελειπε κατι....

 

οποτε ξεκινησα να μελετησω εναν ηχο φτειαχνοντας ενα preset με τον jcm800 κ την 1χ12 blues cab εχοντας παραλληλα το ιδιο setup κ ρυθμισεις στο axefx.

Το αποτελεσμα εδω ηταν παρα πολυ καλο που σημαινει οτι το μηχανακι εχει δυνατοτητες με σωστο dialing k αναλογο ψαξιμο.

Εφτειξα κ 2 κλιπακια ενα με το HD κ ενα με το axefx oποτε μπορειτε να παρετε μια γευση. Η εγγραφη ειναι κατευθειαν στην καρτα ηχου (presonus firebox) χωρις κανενα εφε.

 

Μια ''γρηγορη'' στα εφε ματια μπορω να πω πως με ικανοποιησε αρκετα.

Οι δοκιμες θα συνεχιστουν κ τις επομενες μερες. Επισης παρατηρησα πως καποια preset ακουγοντα εντυπωσιακα καλυτερα χωρις τον χρωματισμο του amp ,σκετο preamp modeling.

ειδομεν.....

HD_300_JCM800.mp3

AXEFX_JCM800.mp3

Lets ...Rock!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου