Προς το περιεχόμενο

Oδηγιες MOTIF


KOTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατα επιτελους μου ηρθε το YAMAHA MOTIF ES8.

 

Επειδη μου τη σπαει να καθομαι με 2 βιβλια εκ των οποιων το ενα ειναι το αγγλοελληνικο λεξικο θυμαμαι οτι σε ενα θεμα ειχε δωσει ενας φιλος το url για να κανουμε download τις οδηγιες του motif στα ελληνικα.

 

Επειδη λοιπον εψαξα και δε το βρηκα μηπως το εχετε ευκαιρο η θυμαστε το url? μου ειναι αδυνατο να το βρω :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλοσύνη σου που μοιράζεσαι μαζί μας αυτή τη σημαντική πληροφορία (το ελληνικό manual εννοώ) και συγγνώμη αν σε μπριζώνω αλλά θα ήθελα να μου πεις αν το αγόρασες από Ελλάδα το Motif.

 

Υ.Γ. Καλορίζικο με την ευκαιρία και καλά παιξίματα! :wink:

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aπο Ελλαδα και το πηρα κλασικα απο Νακα με τιμολογιο. Οποτε στην ουσια το πηρα 2100 ευρω και περιμενω επιστροφη φορου γυρω στα 450 ευρω :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή η φάση με την επιστροφή φόρου αφού είχες τη δυνατότητα να κόψεις τιμολόγιο... :wink:

 

Πάντως, αυτό που υποπτεύθηκα εξαρχής και τελικά είχα δίκιο είναι ότι θα έπρεπε μαζί με το Motif να σου δώσουν ελληνικό manual από την αντιπροσωπεία και βέβαια είχες κάθε δικαίωμα να το ζητήσεις! Κανονικά τώρα θέλει μια καταγγελία στους αρμόδιους φορείς προστασίας του καταναλωτή καθώς παραβιάζεται η νομοθεσία που αναφέρει ξεκάθαρα πως οτιδήποτε πωλείται στην ελληνική αγορά (νόμιμα βέβαια) πρέπει να συνοδεύεται από ελληνικές οδηγίες χρήσης! Τουλάχιστον καταγγελία αφού πρόκειται για τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην Ελλάδα γιατί με αυτή την ιστορία μπορείς μέχρι και μήνυση να τους τραβήξεις... :evil:

 

Anyway, μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να το ψάξεις μιάς και θα χαίρεσαι το νέο σου απόκτημα. Απλά διευκρίνησα κάτι που πρέπει όλοι να ξέρουμε. Καλορίζικο και πάλι! :)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου