Προς το περιεχόμενο

Περι αγορας Synth. (νεκταριε βοηθα)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια παιδια και απο μενα. Ψαχνω να βρω-αγορασω ενα digital analog συνθι.

Οι προσφατες λυσεις που εχω ειναι

Alesis ion

Roland sh201

Microkorg.

Βασικα η χρηση του προοριζεται για atmo pads - basses - leads.

Επισης η καλυτερη μου θα ηταν να εβρισκα ενα supernova II. :oops:

Υπαρχει περιπτωση να βρω supernova μεταχειρισμενο και ποσο θα ηταν μια καλη τιμη του? Ή να στραφω στις παραπανω λυσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρότεινα και το Novation K-Station μαζί με τα άλλα που αναφέρεις. Πολύ καλό συνθάκι και με φοβερό ήχο για τα λεφτά του! Αφού σ' αρέσει και το Supernova, μάλλον θα σε βολέψει μια χαρά...

 

Από τα άλλα, για το Alesis έχω ακούσει πολλά καλά λόγια τελευταία και από κάτι demos μοιάζει καλή η περίπτωσή του, δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Το Korg είναι είναι άκρως χαριτωμένο και επίσης με πολύ καλό ήχο, μόνο τα πλήκτρα του με χαλάνε. Για το Roland δεν ξέρω και πολλά, από το λίγο που το έχω ψάξει μου φαίνεται σαν το πιο ολοκληρωμένο από τα τρία από πλευράς δυνατοτήτων αλλά δεν μπορώ να εκφέρω κάποια συγκεκριμένη γνώμη.

 

Supernova μεταχειρισμένο και ειδικά στην Ελλάδα, πολύ χλωμό. Μάλλον σε Ebay πρέπει να στραφείς αλλά για τιμές δεν θα έλεγα ότι μπορείς να είσαι και πολύ αισιόδοξος δεδομένου ότι δεν έχει τρελοκυκλοφορήσει αυτό το μηχάνημα.

 

Good luck! :)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

aleisis ion δαγκωτο για τη χρήση που θες

 

microkorg μέσα αμα δεν θες πλατάρες

 

 

k station μέσα αμα γουστάρεις bugs :twisted: :twisted:

 

 

sh μακριά...ενα τζούφιο πυροτέχνημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα παιδια και μενα σαν πρωτη επιλογη ειναι το ΙΟΝ. Αυτο που με χαλαει ομως ειναι το 8 polyphony οπως και το 4 multitimbral (το ιδιο ειναι και στο k-station). To microkorg εχει 2 multi και μια γεννητρια λιγοτερη σε κα8ε ηχο.

 

To supernova εχει απο 20-32 polyphony και 8 multitimbral. Oπως και με το os update εχει το θρυλικο SUPERSAW osciλator (μιλαμε για τα μισα dance κομματια).

 

Το sh-201 βγαινει σε λιγο καιρο ειναι ποιο φτηνο απο το ΙΟΝ εχει 10 πολυ 2 τιμπραλ supersaw.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου προτεινα το Alesis Micron. Eχει περισοτερες δυνατοτητες απο το ΙΟΝ αλλα ειναι δυσκολοτερο στον προγραμματισμοο του. Σιγουρα ομως με λιγο παραπανω προσπαθεια θα καταφερεις να φτιαξεις τους δικους σου ηχους και βασικα θα γλυτωσεις γυρω στα 300 euro.

Εαν μπορεις να ξοδεψεις παραπανω χρηματα παρε το Micron και το Evolver του Dave Smith. Κανεις ενα εκπληκτικο διδυμο με ενα VA και ενα Ηybrid synth, true analog !!!! Kαι ολα αυτα με +- 1000 euro.

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To ion και το micro korg τα εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες και ειναι μια χαρα.Αν εξαιρεσεις το εκνευριστικα μικρο κλαβιε του microkorg κατα τα αλλα...Το roland δεν το εχω ακουσει ακομα.Οσον αφορα το novation εγω πηρα το x-station πριν απο δυο μηνες και το πουλησα πριν απο μια βδομαδα!!!!Η καινουργια σειρα δεν εχει καμια σχεση με τα παλια καλα supernova.H δικια μου προταση ειναι να βρεις κανενα μεταχειρισμενο korg ms2000b.Μικρο,βολικο με ενα απο τα καλυτερα vocoder και sequencer που εχουν κυκλοφορησει.Το χρησιμοποιουν απο placebo μεχρι κατι εντελως dance γερμανικα συγκροτηματα(apoptygma).Ακουγεται εξαιρετικα μεσα στη μιξη και βολευει παρα πολυ για live.Tο χρησιμοποιω εδω και 4 μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Δεν ειναι nord ουτε virus αλλα εχουν και εντελως διαφορετικη τιμη.Ριχνε καμια ματια στο ebay αλλα και στη χρυση ευκαιρια.Προσφατα ειδα ενα στα 450 ευρω αλλα εγινε καπνος!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως να επαιρνα ενα micron και ενα midi cotroller? Ειναι δυνατη αυτη η συνδεση ετσι ωστε να προγραμματιζω νεους ηχους χωρις να πεφτω στη μεγαλη παγιδα των κουμπιων και του μενου του micron γιατι εχω διαβασει οτι ειναι πολυ chip κατασκευης εξωτερικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου