Προς το περιεχόμενο

Κάτοχοι Τριτον Le κ Τr βοηθειστε!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ζητουμενο νο.1: καλο πιανο στο Λε...???? εχει φτιαξει κανεις? εστω μπορει να προτεινει ισως καποιες ρυθμισεις για να πλησιασω σε ενα σχετικα ντισεντ ηχο?

 

Ζητουμενο νο.2: καποιο κόμπι ή εστω προγκ για να παιξω το Sweet Dreems? το main θεμα ει δυνατον! θα με γλυτωσετε απο πολυ ώρα την οποια δε διαθέτω!

 

Ενιγουέι, εννοειται θα ψαξω κ μονος μου, απλα γουσταρω να ποσταρω κ εδω, πρωτα απο ολα ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ!!!!  ;)

 

Όσοι "πιστοί" ας στείλουν το .pcg αρχειο στο μειλ μου.

[email protected]

το όργανο είναι ενα KORG Triton Le χωρις επέκταση για sampler, ουτε εξτρα μνήμες...!

 

Ευχαριστώώώώώώώώώώώώώώώ

Everybody lies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα τα εχω κατεβασει ηδη αυτα όλα κ δεν ειχε καποιο καλο πιανακι! Τα ξανακατεβαζω βεβαια γιατι παει καιρος κ θα τα ξανατσεκαρω!

Παντως αν καποιος εχει κανει κατι θα ηθελα να μου στειλει το .pcg εστω σαν ανταλλαγη αποψεων! Ε;Ε;Ε;Ε;  ;)

Everybody lies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μόνη σου ελπίδα για αξιοπρεπές πιανάκι είναι να βάλεις τη sample memory και να πάρεις κάποιο sample cd. Η Korg στα πιάνα δεν παλεύεται.

 

Όμως αυτά κοστίζουν πολύ και δε συμφέρουν- ένα virtual piano θα σου έρθει στα ίδια ( και λιγότερα ) λεφτά, και θα σου δώσει καλύτερο ήχο. ΠΟΛΥ καλύτερο ήχο.

 

Θα μπλέξεις όμως με PC κλπ

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θεωρω οτι με ενα σχετικα καλο ηχο (προγκ ή κομπι) κ κατάλληλο EQ υπαρχει περίπτωση να έχω ενα αξιοπρεπές ήχο πιάνου στο Le, απλα ακόμα είμαι στη φάση που πειραματίζομαι με τις παραμέτρους κ προσπαθώ να βγάλω άκρη!

Σίγουρα κατι θα βρω, απλά είπα να ποστάρω κ εδω γτ όλο κ καποιος θα έχει ασχοληθεί κ θα έχει κατι να προτείνει! Απλα, για να καταλάβετε, ΒΑΡΕΘΗΚΑ να κουβαλάω το κουρτσβαιλ καθε φορα...!!!

 

 

Everybody lies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζητούμενο No1: πάρε Roland/ Kurzweill

 

Ζητούμενο No2: βρες χρόνο να σχοληθείς

 

Το όργανο πρέπει να το ξέρεις απέξω και με κλειστά μάτια για να πας σε live (αν είναι να πας σε live) αλλιώς θα κάνεις πατάτες πάνω όταν παίζεις. Αν βρεις ένα καλό prest saw/lead σε Prog μπορείς να φτιάξεις και ένα καλό Cobi αλλά όλα αυτά θέλουν δουλειά και ενασχόληση με το όργανο και να σου αρέσει αυτό που κάνεις. καλύτερα να φτιάξεις κάτι μόνος σου παρά να ζητάς έτοιμα πράγματα που έχουν περάσει άλλοι ώρες για να τα φτιάξουν.

 

Sorry για το ύφος δεν στη λέω αλλά αν είναι να γίνεις πληκτράς πρέπει να βρεις και χρόνο να ασχοληθείς και μεράκι άμα βαριέσαι άστο (γίνε μπασίστας! ;D ;D ;D)

 

υγ και εγώ πάντα κουβαλάω το Roland για τα πιάνα η Korg δεν παλεύεται

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζητούμενο No1: πάρε Roland/ Kurzweill

 

Έχω ειπαμε... Kurzweil Pc1x ΑΠΛΑ ειναι 30 κιλα... συν Le συν βαση παμε στα 50... τελικα μουσικος ειμαι ή κουβαλητης??? Επιπλεον, ως αναφορα την προστακτικη «παρε», εχεις μηπως μηχανη που βγαζει λεφτα?? Μπορω να τη δανειστω για μιση ωριτσα?? ;)

 

...καλύτερα να φτιάξεις κάτι μόνος σου παρά να ζητάς έτοιμα πράγματα που έχουν περάσει άλλοι ώρες για να τα φτιάξουν.

 

1ον εαν θελουν να το μοιραστουν που ειναι το προβλημα?

2ον δλδ προσφατα που «σπαταλησα» μια μερα για να βοηθησω ενα συναδελφο-φιλο-γνωστο οτι θες πες, κ εκατσα κ του εδωσα κ ηχους που εφτιαξα, κ του εξηγησα οτι ηξερα για το οργανο κτλ κτλ μου λες οτι δεν επρεπε να το κανω? Δλδ επειδη δε βρεθηκε καποιος να μου τα δειξει εμενα κ εφαγα χρονια πρεπει κ ΟΛΟΙ οι αλλοι να «παθουν» το ιδιο? Η λογικη που παρουσιαζεις μου θυμιζει αλλες εποχες που ευτυχως δεν εζησα! Αλλα θα μου πεις...ζω τωρα!!!!  :-\

Ελπίζω να εχω παρανοησει κατι κ να μην εννοεις αυτο που καταλαβαινω κ σχολιαζω!

 

Anyway, korgious, κατι εχω κανει με το EQ αλλα απο μερος σε μερος κ κατα συνεπεια απο ΡΑ σε ΡΑ εχει αρκετες διαφορες οποτε δεν το παλευω! Ειπαμε, κουβαλαω!

 

Υ.γ.: Ξαναδιαβασε αν θες... το ρημα βαρεθηκα παει πακετο με το κουβαλημα! κ ξερεις ε, το αστειο ειναι οτι το κουβαλημα ειναι "πακετο"!!!! ;)

 

Everybody lies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου