Προς το περιεχόμενο

headphones for e-drums


drummer81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα έχω τα 2box drumit five e-drums και ψάχνω ακουστικά.Δεν θέλω όμως τύπου extreme isolation που απομονώνουν στο έπακρο τον εξωτερικό θόρυβο.το μπάτζετ μου είναι εώς 70 ευρώ, έχω βρει τα εξής http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headsets/AKG-Headphones-K450-11-18-K450.htm  πιστεύετε ότι είναι κατάλληλα για τη δουλειά που τα θέλω???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιώ τα Sony studio monitors και είναι τέλεια, άνετα με καλό ήχο και ακούς άν χτυπήσει και το τηλέφωνο δίπλα σου. Μάλλον ξεφεύγουν σε τιμή όμως. Δέν θυμάμαι σίγουρα αλλά πρέπει να κοντεύουν στα 200 €. Ρίξε μια ματιά, και έχε τον νου σου και για κανένα ζευγάρι μεταχειρισμένα.

 

Edit: Ακόμα και άν αποφασίσεις να επενδύσεις αυτά τα χρήματα, δέν πρόκειται να σου πάνε τα ακουστικά χαμένα ποτέ, διότι είναι και η κύρια επιλογή στούντιο για πολλούς επαγγελματίες του χώρου. Πραγματικό εργαλείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου