Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για επιλογη κιθαρας


Skropi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδες, ειμαι αναμεσα σε δυο. http://www.thomann.de/gr/bc_rich_mockingbird_exotic_spalted.htm και http://www.thomann.de/gr/gibson_flying_v_faded.htm . Αντε να βαλουμε και αυτη http://www.thomann.de/gr/gibson_sgspecialfaded_wb_egitarre.htm . Βασικα θελω κιθαρα με fixed bridge, ΟΧΙ bolt on, με την οποια να ροκαρω ασταματητα(χωρις να αλλαξω μαγνητες αν γινεται).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η V έχει ένα θέμα όταν παίζεις καθιστός, εκτός αν παίζεις σε στύλ κλασικής και σε βολεύει να είναι τόσο ανεβασμένος ο λαιμός. Πέρα από αυτό η επιλογή είναι καθαρά δική σου.

 

Διάλεξε μια κιθάρα που να σου αρέσει εμφανισιακά και να σε βολεύει τα υπόλοιπα είναι εύκολο να αλλάξουν

broke another g-string

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα απο ποιοτητα πια ειναι η καλιτερη κιθαρα?αυτο με ενδιαφερει κυριως.Αν εχει καποιος φυσικα καποια καλυτερη/φθηνοτερη προταση ας την κανει,αρκει ν αμην ξεπερναει τα 650 ευρω  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παικξει μονο με την SG,και μου την εσπαγε λιγο το οτι δεν εχει καλη ισοροπια με λουρι οταν παιζεις ορθιος(αλλα δεν ειναι και λογος να μην την παρω).Το κακο mariopol ειναι οτι δεν εχω το χρονο να βγω στη γυρα να τις δοκιμασω,εχω ενα μωρακι 10 μηνων και το μεγαλωνω μονος μου,οποτε καταλαβαινεις.Οπως και να εχει στα τυφλα θα παρω κιθαρα,απλα τα κριτιρια τα ειπα στο αρχικο ποστ.Αυτο που με τρωει ειναι οτι αν και η mockinbird μου αρεσει πολυ εμφανισιακα,ειναι made in Korea ενω οι gibson στα ιδια λεφτα(με την SG φτηνοτερη κιολας,αρα παραπανω λεφτα και για κανα εφφε),ειναι made in USA.Τωρα η χωρα κατασκευης παιζει τοσο μεγαλο ρολο αραγε???  ??? ??? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παικξει μονο με την SG,και μου την εσπαγε λιγο το οτι δεν εχει καλη ισοροπια με λουρι οταν παιζεις ορθιος(αλλα δεν ειναι και λογος να μην την παρω)

 

κατεμε ειναι πολυ σημαντικος λογος... αντε στην αρχη τα πρωτα 10 λεπτα αντεχεται αλλα αν η κιθαρα βουταει συνεχεια θα σε εκνευρισει... δεν ξερω βεβαια ποσο βουταει η συγκεκριμενη αλλα αν βουταει πολυ και συνεχεια ειναι ενα θεμα...

 

Η αποψη μου ειναι οτι η bcrich ειναι καλυτερη κιθαρα αισθητικα και τα μανικια της ριτς ειναι αξιοπρεπεστατα...ειδικα η μοκινγκμπερντ ειναι πολυ ενταξει... η v ειναι λιγο ενοχλητικη οταν πας να παιξεις καθιστος ομως αυτο ειναι θεμα συνηθειας... αλλοι το καταφερνουν αλλοι οχι... εγω δεν τα καταφερα ποτε να εναρμονιστω με αυτο το σχημα... τελος η sg αν και δεν την θεωρω την καλυτερη επιλογη το γεγονος οτι γραφει usa θα σε βοηθησει να την πουλησεις καποια στιγμη πιο ευκολα αλλα αν εισαι και βαρεμενος θα σε ανεβαζει ψυχολογικα...

 

Εγω δεν θα εμπενα ποτε στην λογικη να συγκρινω αυτες τις κιθαρες καθως δεν μου αρεσουν οι 2 γκιμπσον που παρεθεσες... αν εμπαινα τελικα ομως σε αυτο το δειλημα θα επαιρνα την sg...οχι επειδη ειναι καλυτερη αλλα επειδη ειναι gibson... ( παιζουν ρολο και τα κωλληματα σε αυτη την ζωη ) !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικα απο τις επιλογες σου θες να παιξεις μεταλ;

Σε ενδιαφερει κατι σε ποιο συνιθησμενο σχημα Les Paul και Stratοειδες;

Σε ενδιαφερει κατι σε μεταχειρισμενο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονο μεταλ παιζω,αλλα κλασσικα πραγματα,New wave και παρομοια,οχι τρελα gain.Δεν εχω προβλημα για μεταχειρισμενο παντως. Αρη,με το USA δεν εχω κολλημα,απλα δεν ξερω αν ειναι οντως ποιοτικοτερες οι gibson που ανεφερα απο την bc rich.Με τους μαγνητες των κιθαρων αυτων(πλην της rich)θα πιεζω καθολου τις λαμπες μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχήν καλησπέρα!

Για ν' αρχίσω θα πω ότι δεν είμαι ακριβώς fan της BC Rich (μάλλον το ακριβώς αντίθετο) αλλά για τη συγκεκριμένη έχω ακούσει καλά.

Παρόλα αυτά εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τη V. Γι' αυτούς που λένε ότι είναι άβολη, προσωπικά έχω παίξει με V μια φορά μετά από 4 χρόνια με μια strat και δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολη η προσαρμογή! Οπότε μην την φοβηθείς! Επίσης είμαι σίγουρος ότι οι μαγνήτες της θα πιέσουν μια χαρά τις λάμπες σου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σκροπι αν δεν εχεις κολλημα τοτε μαλλον να πας προς ριτς... ειναι πολυ περιποιμενες αυτες οι ριτς οι κορεατικες... και καλους μαγνητες... και τα μανικια γενικα σκιζουν...ειναι αδικως παρεξηγημενες...

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου